Motosikletimin manetlerini boyamak

Motosikletimin manetlerini boyamak istiyorum. önceden duke 390ım vardı ve onların manetleri halihazırda siyah olduğu ve bir zedelenmeden dolayı boyası gittiği için tekrar siyaha boyamıştım. ancak şuanki motosikletim komple siyah olmasına rağmen manetleri çıplak alüminyum rengi. benim kişisel olarak hoşuma gitmediği için boyamak istiyorum ama muhtemelen satarken bunu açıklamakta zorlanacağım ve bir şeyi örtbas ediyormuşum gibi düşünülecek. sizin düşünceniz nedir bu konu hakkında ( yeni motosiklet 2019 CBR 650R barut siyahı )

normal boya tutarmi ki alüminyuma?

eski duke 390ımın tek tarafa yatması dolayısı ile maneti yamulmuştu alüminyum ustasına düzelttirip üzerinden yara izlerini geçirmek adına farklı setliklerdeki zımparalarla aşama aşama geçmiştim. ve ardından metal boyası ile boyama yapmıştım. orijinal manet ile birebir aynı olduğunu söyleyebilirim.
bence bu tarz metalleri boyarken standart bir boya kullanıyorlar zaten (bu bilgimi doğrulayacak bir metal bilgim yok sadece tahmin sanayideki abi de elindeki boyayı satmak için söylemiş olabilir :D )

h9clnfr.jpg
[/url][/IMG]

bu zımpara sonrası sadece ustanın tokmak izlerinin bir kısmı kalmış. ama bütün çizikleri gitmişti

rw0icbk.jpg
[/url][/IMG]

bu da boyama sonrası ktm kullanıcıları rengi ve tonu doğrulayabilir. birebir olmuştu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar