Motosikletimin İstihap Haddi 4mü? 1mi?

Arkadaşlar devletin işine akıl-sır ermez.

Benım Motosikletim istihap haddi nedir acaba? yani 4 kişi binebilecekmiyim artık ? :queen: Hanımı çoluğu çocuğu toplayıp temin kenarındaki yeşilliğe pikniğe gidim bari.:cat:

Yoksa kız arkadaşımı bile arkama atıp 2 kişi gezemeyecekmiyim? yani tek kişilikmidir bu alet? :silent: :pale:

Hondanın sitesinde 2 kişiliktir yazıyor fakat devlet bu alet 4 kişiliktir veya tek kişiliktir demiş.
Yani ben kız ark.ımı arkaya atmış toplamda 2 kişi halinde gezerken polis durdurup istihap haddini geçtin diye ceza geçirmesin, Falla burası türkiye olurmu, olur. :queen:

Devletin karşısında boynumuz kıldan incedir. :)

Honda_Tescil01.jpg

Honda_Trafik01.jpg

4 kisimi :queen:
aslında güzel olur cbr 125 e 4 kisi hem cezada yemezsin cünkü yasal :)

CBR 125 ile sürücü+4 kişi = 5 Kişi olarak şöyle bir güney sahillerine doğru tatile çıkayım diyorum. :queen: Ama 5 Kişi nereye sığacak yaw? artık çamurluğun üstünede oturturum bir kişi :)

İHTİYAR;608407' Alıntı:
İstihap haddi sürücü hariç olarak uygulanır.

Ozaman Tescil Belgesindeki rakam doğru yani sürücü+1 = 2kişi buda normal olan.

Ama Önemli olan Trafik Belgesi değilmi ya?

Trafik belgendeki 4 kişiyi ne sen sor ne ben söyleyeyim.:silent:
Acaba düzelttirmeye gitsen kaybedeceğin mesiyi kim karşılayacak,üzerine birde para isterlermi?:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende de cbr 125 var ruhsatta 4 kişi yazıyosaqnırım memurların el alışkanlığı sürekli otomobil ruhsatı yazmaktan olsa gerek

şimdi ben o motosikletin tepesine 4 kişi cıksam polis bişey diyemez:mrgreen:

Son düzenleme:
yuh bana bee bu iki nüshanın farklı olduğunu yeni görüyorum biri trafik biri tescil belgesiymiş :queen: dikkat et de polisler bu farklılıktan pürüz çıkarmasınlar benim ruhsatta da motorun modeli 25 mct olarak gözüküyor fazla sallamadım ben demekki her memur imzasını bırakıyor ruhsatlara

"bak osman bunu sen yazmışsın silindir hacmini yanlış yazmışsın"
"hasan bu senin işin bak modeli başka bunun" gibi...

Ben de 1 yazıyor, hep düşünürdüm arkaya bineni neden saymazlar diye :silent:

valla ben ceza yiyen bir arkadas duymustum bu olay yüzünden.aynı şekilde tek kişiliktir yazıyordu..forumda okumuştum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yuh bana bee bu iki nüshanın farklı olduğunu yeni görüyorum biri trafik biri tescil belgesiymiş :queen: dikkat et de polisler bu farklılıktan pürüz çıkarmasınlar benim ruhsatta da motorun modeli 25 mct olarak gözüküyor fazla sallamadım ben demekki her memur imzasını bırakıyor ruhsatlara

"bak osman bunu sen yazmışsın silindir hacmini yanlış yazmışsın"
"hasan bu senin işin bak modeli başka bunun" gibi...

Senden vergi de almıyorlardır....Şanslısın....:p

Trafik belgendeki 4 kişiyi ne sen sor ne ben söyleyeyim.:silent:
Acaba düzelttirmeye gitsen kaybedeceğin mesiyi kim karşılayacak,üzerine birde para isterlermi?:silent:

Hocam Türkiye burası herşey olur, bunu düzeltmeye kalksam varya yanarım tam anlamı ile;

1-) niye daha önce farketmedin diye ceza.
2-) düzeltmek için para.
3-) işe gitmeyeceğim için eksik mesai yüzünden maaşımdan kesilen para.
4-) trafik şubesine gitmek için yakacağım benzin.
5-) Sinir + Stress
6-) Trafik şubesine giderken hız limitini aştığım için ceza :queen: Bunu kesin eklemek lazım :p

Birsürü anlamsız iş.

alp_tunay' Alıntı:
Senden vergi de almıyorlardır....Şanslısın....

:queen: :cat: :queen: haha çok bomba ya, harbyden sen vergi falan verme bence :)

Bizimkinde isthab haddi bile yazmıyor :) İStedigimiz kadar binebiliriz heralde:mrgreen:

sen şanslısın kardeşim benim kamyonette bile iki yaıyor senin motorda dört yazıyor,dedigin gibi valla düzeltmeye kalksan para ,düzelttirmesen ilerde ceza gelebilir sen en iyi çaktırmadan git bi şübeye sor böyle böyle diye ne diyorlar bakalım.
kendine iyi bak kardeş inşallah cnr fuarda bir daha karşılaşırız.

Motosiklet bilindiği gibi 1 kişiliktir.Ama ben ruhsatı çıkarttırırken 2 olmasını istemiştim ve şimdi öyle yazıyor.Ama seninkisi daha güzel olmuş

aslinda denemek lazim 4 kisi binerek bi polis kontrol noktasinda durmak lazim.acaba polisin cevabi ne olcak ruhsati gorunce ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim arkadaşta yakıt kısmında dizel yazıyor.....:p :p
Beygir gücüde 125...:p :queen:

Motoru ybr125.....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar