Motosikletime kedi dadandı?

Hicbirsey fayda etmez zamanla bagisiklik kazaniyorlar, tek care Hint Fakirlerinin üzerine yattigi civili tahta söyleki : sele ebatlarindan biraz daha kücük bir tahta aliyorsun. sunta veya benzeri olmaz (hava sartlarindan dolayi kabarir siser), 1.5-2cm lik kalinlik yeter, 10-15 tane civiyi arkadan cikacak sekilde rasgele cakiyorsun, selenin üzerine koyup düsmesin diye 2 adet kancali lastikle motorun gövdesinde uygun olan bir sekilde tutturuyorsun, Nokta, yola cikarken cikartip bir kenara koyuyorsun, gelince gene takiyorsun, bittiiiiiiiiii.

Motosikleti
Ns200 15"
Bende her akşam geldiğimde yatıyor. Varsın yatsın sorun değil bu zamana kadar da hiç tırnağını geçirdiğini görmedim. Kalan tüylerini de hep motorda tuttuğum büyük mikrofiber bezini 2 - 3 vuruşta geçiyor. Eskiden işiyordu artık bıraktı o huylarını. Şİmdiki motora özel sele brandası kolay kolay bulamıyorum. En son feyizoğlundan almıştım oda lastikleri iyice gevşedi. Bir daha işim düştüğünde giderim diyordum kaldı öyle.
Kedi olsam ve böyle sele bulsam bende gider yatarım.

Selamlar.

6 - 7 aydır aynı durumu bende yaşıyorum. Çözüm olarak hem sele için hem de motor için ayrı ayrı iki branda kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşatmadı şu zamana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar