Motosikletim ve Ben..

Selamlar, Motosikletimi 11 Haziranda teslim almıştım. Fakat resimleri yayınlamak bugüne nasipmiş, geç olsun güç olmasın :p

Not: Motosikletin sol tarafından resim çekmedim bir hafta önce yaptığım kazadan çizikler mevcut. :salut:

Hayırlı uğurlu olsun... Üzme tatlı canını mala gelsin herşey yerine gelir sağlık gibisi yok..:wiinkk:

Oldum olasın sevmişimdir su kava yeşili.. :D

hayırlı ve geçmiş olsun son kazan olur umarım

bu nijyalarda uğursuzmu ne alan düşüyor :p

Hayırlı olsun.Bu arada 250r alıpta motoru yatırmayan yok sanırırm. Forumda iki üyede senin gibi 250 r aldı ve ne tesadüftürki ikiside motoru yatırdı.

Son düzenleme:
walla alan dusuor ne var bu motorlarda anllamadım cokmu dengesiz motor bunlar ne? ilginç :cherry:

Hayırlı olsun hocam herhalde el kitapçığında motosikleti alınca bir defa yatırmayınca randıman alamazsınız yazıyor . yada bayii öneriyor.herhalde..

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ..! inşallah son kazanız olur .. birde bu motosiklet ilk motosikletiniz miydi ?

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanırsın inşAllah, o çiziklerde nazarı olsun kafana takma bence :)

Allah bağışLasın :) nur topu gibi valla :)

kazasız beLasız nice kiLometLer yapmanız diLekLErimLe..

Hayırlı olsun :) Kazasız sürüşler :) nazarlık kazanı yapmışsın zaten :)

selam dosdum kazasız sürüşler dilerim aman yavaş sür dedem dedi bunu bana bende heb aynısını yabıyom:cat:

Teşekkür ederim Arkadaşlar :queen:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ..! inşallah son kazanız olur .. birde bu motosiklet ilk motosikletiniz miydi ?

Evet ilk motosikletimdi 1,92 boyunda 90 kilo olmama rağmen bu motosikletleri zaptetmek zor yeni başlıyanlar için ufak anektod. :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun..:)kazasız belasız sürüşler..:cat:

Teşekkür ederim Arkadaşlar :queen:

Evet ilk motosikletimdi 1,92 boyunda 90 kilo olmama rağmen bu motosikletleri zaptetmek zor yeni başlıyanlar için ufak anektod. :wiinkk:

Güle güle kullan motoru. Tabii düşecek motor, düşürmeyenimiz yok.. Bunun boyla, cüsseyle ilgisi yok. Aslında uygun açılarda düşmeye başladığında küçücük bir sandalyeyi bile tutamayacağımız durumlar oluyor, bu koskoca motor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar