Motosikletim Sorgu Trafik sitesinde görünmüyor.

arkadaşlar 8 9 gün oldu olmadı motosiklet satın aldım ruhsatı plakayı aldım fakat 9 gün olmasına ragmen sorgu trafik gov tr sitesinde motorumun plakasını giriyorum kayıt bulunamıyor diyor bu normalmi kaç günde nette düşer saygılar.

Adalmar çakma plakamı verdi acaba nereyi arayıp kime sormalıyım sizce

Bu olay bizim adminin motorunun plakasını sorgulatırkende oluyor. Plakası trafigin sitesinde görünmüyor.
Belkim plakası sahtedir:p

sorgulama sayfasının altında son güncelleme tarihi yazıyor diye hatırlıyorum. eğere senin devir işlemlerinden sonra yapılan bir güncelleme yoksa bilgilere ulaşamaman normal......

birde arkadaşlar yeni motorumu okutup üfletmeyi birde muska yaptırmayı düşünüyorum gelen geçen soruyor tandık tanımadık göz değecek diye korkuyorum

birde arkadaşlar yeni motorumu okutup üfletmeyi birde muska yaptırmayı düşünüyorum gelen geçen soruyor tandık tanımadık göz değecek diye korkuyorum

:queen::queen::queen::cherry: hehe iyi yaparsın valla, nazar değmesin o zaman maşallah diyelim.....

Benim ki 2 yıllık olmasına rağmen o da gözükmüyor, otomobil 6 yıllık o da yok, zannedersem sitede bir sorun var. Sorgu yaptığın zaman bütün bilgiler çıkıyor ama karşılığı boş mu oluyor? Ben de olan o...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar