Yapılışı itibari ile ; bütün aksamı zaten çevre şartlarından etkilenecek bir araca extra bir tertibat ile korumak çok iştah açıcı değil.
Dünya mühendis ,çizim milyonlarca dolarlık kalıp tasarım çalışmaları sonuç yağmurda hüsran , olur mu ? Olmaz
Motorsikletlerimize yağmurun bir zararı yoktur, yapısı itibari ve yapılış amacı ile de mühendislik olarak zaten yağmurda kalacağı bilinmektedir,Süpriz değildir yağmur...
Pas ve oksitlenme ise ; Kapalı garajta dahi tusak olur zira; Sebebi su değil , nemdir...Yoğun yağmurda branda ile korunmuş bir motor yağmur sonrası güneşin açması ile branda altında çok daha yüksek neme maruz kalacağından etkilenmesi çıplak motora göre fazla olur...
Branda ile koruma ; pisten tozdan koruma adına bir yaklaşım olabilir ( ben branda ve ile uğraşamıyorum misal, kaldır topla, bir yerlere koy , çıkar şu bu )
Oksitlenme ve pas ihtimaline karşılık , yağmur yağsın yağmasın , yıkat yıkatma ; wd 40 isimli ürünle bütün hareketli ve elektrikli parçalara mutlaka arada bir bakım şart (kontak anahtarı dahil )
Bu konu ile ilgili altın elbiseli adamın videosu vardı ama tam ismini çıkaramadım şimdi eski tarih...