Motosiklet Eğitmeni
bir cevap yazarken önceki yazılanlar okunmuyor mu acaba? daha 16. mesaj olmuş, 1.sayfadayız zahmetli birşey de değil.. kiralama hakkında dergilerde çeşitli yazılar yayınlanıyor zaten.. dergileri, tecrübelilerin yaşadıkları maceraları vs. internetten ve çeşitli kaynaklardan takip ederek 1senedir bu plan üzerinde çalışıyorum zaten.. yani diyorum ki.. bana akıl verin değil, sadece motosikleti uçakla yollatma hakkında bilgi edinmek istiyorum diyorum.. çünkü önceden de tekrarladığım gibi, sadece bu hususta bilgilenmek istiyorum.. zahmetli olacağının zaten farkındayım, bu gezi planı kendi başına zahmetli birşey zaten, zahmetli diyip şöyle yapın demek bilemiyorum biraz garip geldi bana.. bunun tercihini topladığım bilgiler doğrultusunda analizlerimi yaparak, tıkandığım noktada farklı bir başlıkla sorularımı sorarım.. şahsınıza söylemiyorum alınmayın alakasız konulara sıçrayarak kafa karıştırmayın lütfen.. rica ediyorum lütfen başlığa sadık kalalım..
eğer yazdığınız yoruma başlıkla alakalı kısmına cevap verecek olursam, önceki mesajımda da söyledim, avrupa deneyimim gayet var.. her iki yorumunuz da sanırsam zannedersem olmuş, yani bir deneyiminiz yok.. avrupada pompacı bulunmaz, siz kredikartınızla ödemenizi yapar, almak istediğiniz miktarda benzini kodlarsınız ve deponuzu doldurursunuz.. yani elinize bir bidon alıp gayet doldurabiliyorsunuz.. fransada belli noktalar hariç pompacılar görev yaptığı için ırkçılıktan kaynaklanan kıllık yapmaları muhtemel.. hatta amerika'da daha da güzeli bırakın bidonu elinize piknik tüpünüzü alıp kendiniz benzincide lpg'nizi dolduruyorsunuz.. yani bunca dert ve zahmeti düşündüğünüz için bu zahmetli gezimden vazgeçeyim ben sağolun..
Masallah hem diliniz pabuç gibi hem de yardim istiyorsunuz.
Ben Fransa'da yasiyorum.
32 yildir da motosiklet kullaniyorum.
Motosikletle girip çikmadigim delik kalmadi.
Bilmem sizin için deneyimli sayilirmiyim?
Yasadigim ulke olan Fransa'da simdiye kadar herhangi bir pompaciya rastlamadim.
Kisacasi sadece bir fikir vermek istedim ama bir dovmediginiz kaldi.
Size hayirli yolculuk.