motosikleti olmayanlar buraya

yaw topic hakketen güzel olmuş bende hyosung gt250 hayali kurup duruyorum eh biraz paramız var ama ya hyosung ya hiç... oturduğum sokağın başında mondial bayi var sabah akşam önünden geçiyorum tam bir işkence bazen kör şeytan gir içeri al bişiy diyor ama ancak sonbahar da Allah kısmet ederse...

Bende sizlerdenim! Motorsuz motorcu olmak çoğu konuda söz sahibi olamamak gibi bişey.Motor almak konusunda kesin kararlıyım ama bu piyasa koşullarında almak kesin kazıklanmak demek oluyor.O sebeple kışı bekliyorum.İnşallah seneye yaza en aktif motorculardan olucam.:)

Alın benden de o kadar. Ben de şu ara RR250 hayaliyle yanıp tutuşmaktayım. Hatta işi abarttım, Kaskım var, dizliğim var, yakında cekette alacam, Ağustosta da A2 alıyorum. Ve umudum 2006 Ağustos sonu Eylül başı gibi de RR'yi almak. Maddi durum elvermezse ben de kış sonuna doğru alırım diyorum. Tabii derdim en kötü Eylül de alıp kışa girene kadar tecrübe edinmek. Kasklı, dizlikli, ceketli ve hatta ehliyetli bi motorsuz olmak istemiyorum yav...:mrgreen:

Ulen bende geçen sene alıodum motoru tam parsını wermeye gidicez arkadaşla (ast1) kaza yapmayalım mı? Lavuun biri geldi çarptı bize we bizde 2.80 yerde:pr: tabi.. Sonra soğudum motordan ama nebiçim bi aşk ki bu bırakamıosun kara sevda walla... :)
Hep derler ya motosiklet şeytan işi diye aynen öyle, şeytan dürtüo adamı walla:queen:

yaw iiki açmısım bu topıgı
aklımla bın yasıyım ben emı :queen:
bekledıgımden fazla ılgı gordu
wayy beaa:cat:
arkadaslar ınsallah en kısa zamanda bızde motorlanırızzz!!!:cat:

rr 250

clint' Alıntı:
Alın benden de o kadar. Ben de şu ara RR250 hayaliyle yanıp tutuşmaktayım. Hatta işi abarttım, Kaskım var, dizliğim var, yakında cekette alacam, Ağustosta da A2 alıyorum. Ve umudum 2006 Ağustos sonu Eylül başı gibi de RR'yi almak. Maddi durum elvermezse ben de kış sonuna doğru alırım diyorum. Tabii derdim en kötü Eylül de alıp kışa girene kadar tecrübe edinmek. Kasklı, dizlikli, ceketli ve hatta ehliyetli bi motorsuz olmak istemiyorum yav...:mrgreen:
clint cim bu rr 250 ile ilgili bilgi atarmısın bana resim marka model fiyat neymiş bu acaba?? [email protected] dayım zahmet olmaz dimi......:cat:

Burası Motosiklet Modelleri bölümü , Moto-Sohbet bölümü değil !

Ama moderatör değilizki sözümüz dinlensin ,

Moderatör olsam hemen kilitlerdim topici !

nie kimse bişiler yazmıyo yav. yoksa herkes motor mu aldı birden...

benim de yokkkkk :pale:

olsun şu anda bi işe yaramayan ehliyetim var en azından :wiinkk:

ama olucakkkkkk!!!!

yalnız hırsızlar fink atıyr mahallede... :salut: nereye koyucam ben canım motorumu,

olsun da, alınca düşünürüm :joker: ....

Mengu16' Alıntı:
Burası Motosiklet Modelleri bölümü , Moto-Sohbet bölümü değil !

Ama moderatör değilizki sözümüz dinlensin ,

Moderatör olsam hemen kilitlerdim topici !

sen herseyı cok bılıyonya.
konusmak ıstemıyosan bu topıcı hıc acma.
burda bısuru ınsan konusuyo.
saygılı ol bıraz.
merak etme yakında tasırız bu topıcı burdan.:farao:

T_uruncu' Alıntı:
benim de yokkkkk :pale:
yalnız hırsızlar fink atıyr mahallede... :salut: nereye koyucam ben canım motorumu,

olsun da, alınca düşünürüm :joker: ....

benimde sorunum bu şuanda. bizim pencerenin demirlerine bırakmayı düşünüyorum. aklıma dışardan motoru gören bi gizli kamera koymak bile geldi. :queen: alarmlı disk kilidi, zincir, ve uzaktan kumandalı alarm. şuana kadar benim düşündüğüm çözümler bunlar. hırsızlar bunları da aşarmı acaba :silent:

bende bende benimde yok :) sürücü belgesi ( e.hliyet yazınca reklam çıkıyor bende kıllığına yazmıyorum) için başvurdum eylülde alıyom hesabımca belgeyi o zaman alıcam bu yazı kaçırdık ama napalım :)

Yaw hepiniz kendiniz çalışıyorsunuz ben okuyorum elime motor alcak kadar para geçmiyor, delircem artık bugün baktım aynada kendime saçlarımdan biri beyazlamış, yaşlandırdı bu annemle babam beni:salut:

benım motorum var ama ankarada bende sivas tayım bu yuzden yanınıza bi ugrayım dedim :) umarım herkez istediği motora kavusur

babam araba kullanalim, gel pratik yapalim falan dio. sonunda, "ya birak baba arabayi marabayi, sen gel bana motosikletin motoru nasil sokulur, nasil toplanir onu ogret" dedim. tam 2 gun once:) sonra A2 ehliyetimi eylule alacagimi soyledim.
tepki: "iyi al, cebinde bulunsun"

sonra tekrar soyledim babama motor dagitip toplama isini,
tepki: "once sen kullanmayi ogren de, o sonra"

waiyyyy.... dedim... hic de bekledigim tepkiler degillerdi. ben kizacak falan saniodm:p gayet de rahat karsiladi.
da.. anneme bu haberi henuz vermedik:)

alacam issallak en gec 5 aya. ehliyet isim kasima falan sarkacak die korkuyorum...fffffff... neisse... gec olsun, guc olmasin:):bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar