motosikleti olmayanlar buraya

Ewetttttttttt Su Ehliyeti Werseler Benimde Olcak Ama Sanirim Kendi Parami Kazanamadikca Alamicam Canim Motoru????????:p

ben geçen yaz bayaa bi ilerledim, motorcuya filan gittim yani anlayacağınız alıyordum.
aile konseyi,yaşlılar heyeti,gençler,çocuklar,komşular vs vs toplantı yaptılar :)
sonuç olarak almadılar.sonra araba alcaz die avuttular.
şimdi ne araba var ne motor.sonra pc yi yenilemeye kalktım onuda yapamadım.yani iki elimle bir şeyi doğrultamadım:rendeer: :farao:

vlad ya, bu başlığı okuyunca sanki motoru olmayanlar gelsin, motor vereceğiz gibi olmuş. bi geldim ki kimse bişi vermiyor.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
alacam çocuklar,alacam size birertane.tamam üzülmeyin bukadar.:cat:

Motorsuz kardeşlerim bırdayızzzzzz!!!!

Kaerdeşlerim biliyorumki bu sitedeki üyelerin bir çoğunun motosikleti yok!
Ona mahsuben burda motorsuzlar olarak konusalım derim.bilmem siz ne dersiniz???

ii düşünmüşsünde... bu topiği konu dışına açsaydın ya.. burda kapatılır çünkü...

kop kop:queen: :queen:
Motorsuzum ezelden gönlüm geçmez chopperdan cruiserdaN
TEY TEY TEY HOP :queen: :queen: :queen:

tamamda..

Selam walla bende senin gibi motorsuzlardanım hemde almak için çok çırpınan ama yeterli parası olmadığı için alamayanlardan.:salut: Sürrekli bu foruma girip okuyorum.Şikayetleri ve iyi yönleri okuyorum.Yeni bir motora karar vermek için ama gelgelelim para kısmı işi bozuyo ama en kısa zamanda almak lazım.İçimdeki motor aşkı iyicealevlendi.Motoru alınca bakalım ne olcak??ALLAH herkese en iyi motoru kazasız kullanmayı nasip etsin işallah sevgiler:cat:

En kral motorsuz=Ben:cherry:

muromen' Alıntı:
Selam walla bende senin gibi motorsuzlardanım hemde almak için çok çırpınan ama yeterli parası olmadığı için alamayanlardan.:salut: Sürrekli bu foruma girip okuyorum.Şikayetleri ve iyi yönleri okuyorum.Yeni bir motora karar vermek için ama gelgelelim para kısmı işi bozuyo ama en kısa zamanda almak lazım.İçimdeki motor aşkı iyicealevlendi.Motoru alınca bakalım ne olcak??ALLAH herkese en iyi motoru kazasız kullanmayı nasip etsin işallah sevgiler:cat:
Şehir içinde kullancaksan bence honda today al

kardeslerim merak etmeyın en yakın zamanda insallah bızımde bır gün motosıkletımız olacak.:cat:

sızden bısı ıstıcem.bu konunun sılınmemesın ıcın ne yapmalıyım???
acıl bı cvp veren olursa sevınırım...

Sİlİnmez TaŞinir Hocam. Korkma. Nİye Sİlsİn Koca Konuyu.
Yanlis Yere Actiysa, Konu Disina Tasir Modlar ???

ınsallah en kısa sürede tum
MT uyelerı motor sahıbı olur
Allah gönlünüze göre versın
yolunuz acık olsun...!!!:)

HACI O DEİLDE
SİMDİ DİKKAT ETTİM, MOTOSİKLET MODELLERİNE ACMISSIN BAŞLIĞI BE :queen:
NİSPETMİ YAPIYOZ BÖLE :queen:

Motorsuz arkadaşlarım karar veren var mı aranızda hangi makineleri istiyonuz başlangıç olarak. Ben 2. el cbr 125/ skyteam SM/ ya da seyhan 150c arasında bocalamaktayım ya siz???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorsuz gençler Allah sizlere inşallah en iyilerini nasip eder...Hepiniz makinalanırsınız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar