motosikleti olmayanlar buraya

alacaz ,alacaz beklemedeyiz.. umarım yakında alacaz.. inşallah..
ya alamazsam:(

ozaktasi' Alıntı:
Motorsuz gençler Allah sizlere inşallah en iyilerini nasip eder...Hepiniz makinalanırsınız...

ozaktası su avatar resmıne hastayım yaaa
tam karızmaç :cat: :cherry:

fraktal' Alıntı:
Motorsuz arkadaşlarım karar veren var mı aranızda hangi makineleri istiyonuz başlangıç olarak. Ben 2. el cbr 125/ skyteam SM/ ya da seyhan 150c arasında bocalamaktayım ya siz???

bende honda beatı dusunuyodum ama son anda asya t19 u gorunce fıkrım yavas yavas degısmeye basladı.
nasıpte ne varsa onu alırız.

dıger motorsuz arkadaslarım sızler hangı motoru almak ıstıyosunuz???

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
ozaktasi' Alıntı:
Motorsuz gençler Allah sizlere inşallah en iyilerini nasip eder...Hepiniz makinalanırsınız...

Amin, aldıktan sonra Allah akıllı, uslu sürmek nasip etsin. Hastanelerin acil servislerinde artık motorcu kardeşlerimi görmek istemiyorum. :pale:

Motorum yok ama kaskım var sürekli artçıyım. :)

Ayrıca :thumleft: Mondial 125kt:thumleft:

bnde warım motorsuzz olarak beni unutmayın:salut:

allah inş bizede motor nasip eder

arkadaslar siz nie motorsuzsunuzz ???

bnm tek sorunum war babammmmm:salut:

babamı kandırsammm bnde alıcam ama işte asıl sorunnn burdaa kandıramıorm bi türlü izin wermioo:pr:

napcamı bnde bilmiorm :salut:

Son düzenleme:
baba bende var :S askerliqte yaklaştı napcam bilmiom ama askerden sonra bi honda Cbr125 veya 600 düşünüom :s

eylüle kadar takıliim bari... ne kadar küstahca dimi... aslında bu kadar kesin konuşmak beni korkutmuyo da diil. ama inşallah alicam bende...

Yakıştıramadım size sızlanmayın.kimse beyaz atlı prens beklemesin.Ayaklarınızı sağlam basın ve kendinize ve çevrenize güven veren biri olarak dik durun karın içeri göğüs dışarı veeee kararrrr bir mopet bile olsa bir yerden başlayın....
EN KÖTÜ ŞEY KARARSIZLIKTIR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şuan ama şuan alınsa honda today isterim, biraz daha ilerlerse istemem yaş ilerliyor çünkü alsınlar işte bana honda today

İhtiyar beni çok kötü gaza getirdi walla...
Aman 3 günlük dünya iki teker alacaz diye bu kadar hindi gibi düşünülür mü bea :queen: :queen: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink::

İHTİYAR' Alıntı:
Yakıştıramadım size sızlanmayın.kimse beyaz atlı prens beklemesin.Ayaklarınızı sağlam basın ve kendinize ve çevrenize güven veren biri olarak dik durun karın içeri göğüs dışarı veeee kararrrr bir mopet bile olsa bir yerden başlayın....
EN KÖTÜ ŞEY KARARSIZLIKTIR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abi ben o dediklerini yapıyorum, motorda istiyorum ama almıyolar:pale:

1974 senesinde babamın aldığı pinokyo bisikletim çalınınca harçlıklarımı biriktirip(yazın caddebostanda tofaş servisi vardı yahudi idi orada çıraklık yaptım)75 de hurdacıdan 12 liraya bir bisiklet aldım topladım.AZİMLE ŞEYEDEN DUVAR DELER:cat::cat::cat::cat::cat:

bende diyodum bu konu nasıl olduda şimdiye kadar açılmadı.

yaw msj atanların yarısnda motor yokmus yaa sizi internet kurtları sizi.kısmatse seneye yazbası 2. el bi 600 lük racing ile çıkıcam yollara.motor deneyimi yok pek ama düse kalka yaparız bi şeyler be.not:ben düstüğümde orda olup güleni vururum çakaralmaz la ona göre ....:bounce:

Bu konuyu görünce çölde vaha bulmuş gibi oldum :mrgreen: Ben ancak kışın alabilirim motor O zamana kadar her gün başka bir marka motor almaya hevesleniyorum En son gözdem de yamaha x-max İnşallah yakında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar