Motosikleti Led Şeritle Kaplamak Apaçilik midir ?

Merhaba,

abimin biri golwing motorunun etrafını led ışıkla çevirdi, öyle dolanıyor etrafta.. :mrgreen:

Karayollari-boyle-bir-kamyonu-ilk-kez-gordu.jpg

bugün ortaköyde gördüğüm Cbr senin ise bence çok kötüydü. adam grenajların kenarlarından çekmiş gerçekten kötü duruyordu. Bence bulaşma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ön tarafa şuna benzer bir extra ışık takma fikrim mevcut. Acaip hoş duruyor:

Şu an apaçiliktir yarın trend olur, bana iyi sana kötüdür, siyahın içinde beyaz vardır ama beyazın içinde siyaha yer ... öhm konuya gelecek olursak sen neyi istiyorsan yap abi, nasıl seviyorsan öyle yap. Fikir olması açısından photoshop biliyorsan veya bilen bir arkadaşınla otur motoruna ekle bir bak, hoşuna gelirse yap, rahat ol ve sessizce de ki; kime ne?

Benim sorum arada kaynadi ama bu turden isler ruhsata islenmek zorunda mi, cunku fabrika çıkışı olmayan hersey islenmemisse sökülür ve ceza kesilir deniliyordu. Bilgisi olan var mi?

böyle bişi nasıl olur???
motorcycle-engine-led-light-kit-installed-ninja.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Ön tarafa şuna benzer bir extra ışık takma fikrim mevcut. Acaip hoş duruyor:
bence bunu görenler sinyal ışığı olarak algılamaz. ama söyle bişi olabilir sanki

im52_6.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Polis yakalarsa vay halinize

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Konuyu açan arkadaş polisi hesaba katmamış belli...

Sinekler için çekici bişi tabi bana göre diil

Maalesef sen motosikletini kitaba uygun hale getirene dek bağlayabilirler.

Afedersiniz anlayamadim, ben kendim icin sormuyorum zaten bana uygun seylermis gibi gelmiyor,simdi bu arkadaslar hevesli bu islere, yaptirdiklari vakit ceza yemeyi goze alacaklar oyle mi yorumunuzdan bunu mu anlamaliyim?

Afedersiniz anlayamadim, ben kendim icin sormuyorum zaten bana uygun seylermis gibi gelmiyor,simdi bu arkadaslar hevesli bu islere, yaptirdiklari vakit ceza yemeyi goze alacaklar oyle mi yorumunuzdan bunu mu anlamaliyim?
Ben sizi kastetmedim, genel olarak söyledim, cezanın yanında birde trafikten men edebilirler. Trafik kanununun 4. Kısım 2. Bölümdeki maddelere bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar