Kardeşim Büyük chopper-cruiser veya goldwing gibi motorlara çok güzel yakışıyor. O motorları kullananların %99'u da apaçi değildir zaten. Ama Cbr'da belki biraz itici durabilir.
Bir şey sormak istiyorum siz motovloger lık yapıyor musunuz ? Youtube da takip ediyorumda isim tanıdık geldi.
Hayır yapmıyorum Gürkan Çalışkan ile karıştırmış olabilirsiniz.
bence bunu görenler sinyal ışığı olarak algılamaz. ama söyle bişi olabilir sankiÖn tarafa şuna benzer bir extra ışık takma fikrim mevcut. Acaip hoş duruyor:
Maalesef sen motosikletini kitaba uygun hale getirene dek bağlayabilirler.Benim sorum arada kaynadi ama bu turden isler ruhsata islenmek zorunda mi, cunku fabrika çıkışı olmayan hersey islenmemisse sökülür ve ceza kesilir deniliyordu. Bilgisi olan var mi?
Maalesef sen motosikletini kitaba uygun hale getirene dek bağlayabilirler.
Ben sizi kastetmedim, genel olarak söyledim, cezanın yanında birde trafikten men edebilirler. Trafik kanununun 4. Kısım 2. Bölümdeki maddelere bakabilirsin.Afedersiniz anlayamadim, ben kendim icin sormuyorum zaten bana uygun seylermis gibi gelmiyor,simdi bu arkadaslar hevesli bu islere, yaptirdiklari vakit ceza yemeyi goze alacaklar oyle mi yorumunuzdan bunu mu anlamaliyim?