Motosiklete Xenon Far Uyumlu Oluyormu ?

Arkadaslar varmı bildiğiniz bir yer yada xenon uyarmı motora

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu ciddimi soruyorsun ?? :p

her yerde var dostum xenon motosiklet için genelde motor mağazalarında olur yada elektronik satan yerlerde.

en basiti piton motor aklıma gelen şuan kuyubaşı tanıdıktır ufaktan

motorun bmw f 650 ise rahat olur zaten kanımca.

Son düzenleme:
Elbette var 180 - 190,- YTL den başlar ve 1000,- YTL ve üzerinde artar fiyatlar...

Tesekkürler arkadaslar ya biliyorum olduğunuda randuman alamassın demişlerdi ondan yani eyvallah ama 1000 ytl fazla değilmi neymiş o ya 180 190lık çin malımı yoksa

çin malları 6 ytl bi tane halojen ampül tabi xenon tadını vermez ama yinede güzel oluyor ben taktım motoruma H4 Beyaz 90 watt

Tesekkürle Varmı Taktıran Acaba Uygun Yapan Bir Yer Varmı Bildiğiniz

ben taktım gayet memnunum ışığı falan çok güzel uzun hüzme karşıdan gelenin gözünü alacak kadar yanıyor işte gerisini sen düşün :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ok Saol Nerde Taktırdın Kaca Taktırdın

Fenerbahçe Stadının karşısındaki motorcular takıyor diye biliyorum ama aslında montajı çok zor değil. Far tipini tespit edip (H1,H4,H7 gibi) uygun olan seti alıp montajını kendiniz de yapabilirsiniz. Ama montajını 30 liraya falan yapıyorlar dediğim yerlerde. Gittigidiyor'da çok uygun fiyata setler var. Onlardan da alabilirsiniz. İlk etapta far tipini tespit etmenizde yarar var.

Fenerbahçe Stadının karşısındaki motorcular takıyor diye biliyorum ama aslında montajı çok zor değil. Far tipini tespit edip (H1,H4,H7 gibi) uygun olan seti alıp montajını kendiniz de yapabilirsiniz. Ama montajını 30 liraya falan yapıyorlar dediğim yerlerde. Gittigidiyor'da çok uygun fiyata setler var. Onlardan da alabilirsiniz. İlk etapta far tipini tespit etmenizde yarar var.

Tesekkür Ederim Saolasın...............

xenon far uygun bağlandığı surece normal fardan daha az akım ceker ama ılk calıstırmada bıraz fazla akım cekıyor onun ıcın motoru calıstırdıktan sonra acmak lazım kendılerını....eger duzgun bı elektrıkcı bulursan hıc bı problem olmaz....bızım arkadaslar taktırdı 150 ytl ye ıscılık dahıl 2 yıl garantılı hıc bı problem yok...ayrıca gorus ıcınde cok etkılı hemde farkedılebılırlıkte artıyor....

ben kendim taktım 6 ytlye alıp eski motorum h4 uyumlu değildi ama farın duyunu falan döktüm silikonla yaqpıştırdım arkasına dişi 3 lü soketi taktım canavar gibi oldu :) yeni motorumada taktım fakat hiç uğraşmadım far zaten h4 tü

xenon far uygun bağlandığı surece normal fardan daha az akım ceker ama ılk calıstırmada bıraz fazla akım cekıyor onun ıcın motoru calıstırdıktan sonra acmak lazım kendılerını....eger duzgun bı elektrıkcı bulursan hıc bı problem olmaz....bızım arkadaslar taktırdı 150 ytl ye ıscılık dahıl 2 yıl garantılı hıc bı problem yok...ayrıca gorus ıcınde cok etkılı hemde farkedılebılırlıkte artıyor....

Tesekkür ederim arkadasım nerede taktırdığını biliyormusun fiat da uygunmuş iyi yani

asm

F 650'ye rahatlıkla takarsınız xenonu (hem akü açısından sorun olmaz,hem de montaj açısından)

Balastını falan da yerleştirmek sıkıntı olmaz (race gibi grenaj sökme takmayla uğraşılmaz)

ben kendi motoruma yurt dışından getirdiğim xenonu hemde çok ucuza takdırdım.

H4 Bixenon (Uzun kısa aynı ampül motor vasıtasıyla ileri geri oynamak suretiyle uzun kısa ayarı yapıyor)

Tek sorun yukardada dendiği üzere ilk çalıştırma da çok yüksek amper çekmesi onun haricinde normal ampüllerinden çok daha az akım öekmektedir akünden.

Benim motosikletimde farlar otomatik yandığından dolayı tek sorun xenonların bazen kesilmesiydi. Bunuıda farlara ayrı bir açma kapama butonu ekleterek çözdüm.

Eğer farınız H4 Bixenonsa mtec veya diğer markalara 300 ytl gibi rakamlar ödemektense ebay aracılığıyla 80 dolara mal edebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
taktırabilirsin caizdir..:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorunun muayene zamanı yaklaşanlar hiç yaptırmasın nasılsa Tüvtürk muayenelerinden geçemeyecekler.Benden söylemesi.

Montajı çok basit.Kendi otomobilimize ben yapmıştım. Fakat motosikletin far / ampul aksamına ulaşman kolay olmayabılır. Bunu cozumlersen gerisi cok basit. beyini monte edicek bir yer , aküyle arada kurulacak bir bağlantıdan ibarettir. Ki zaten aldıgınız zaman xenon unuzu ıcınden nasıl monte edıcegınıze dair şema çıkar. Bence guzel bir pazar gununu degerlendırmek için hoş bir eğlence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar