motosiklete ilk binişim ve yılların motoru jawa

:)selam arkadaşlar erzurumdan muhammet
Geçenlerde a2 ehliyetine yazıldım. Hiç motora binmediğim için içimde ki motosiklet sevgisinin boyutu farklıydı.
Direksiyon sınavındada rezil olmamak için bir saat motor dersi alayım dedim. .Ama arkadaşlar ilk defa motosiklete binmek unutulmaz bişe hem korkuyorsunuz hemde zevk alıyorsunuz.İlk defa motora binmeme rağmen çok iyi geçti ders hocadan iyi övgüler de aldım.bu jawa gerçekten bir ekol aslan gibi kükremesi yok mu valla motosiklet aşkım 3 kat arttı

artık parayı denkleştirirsek ehliyetten sonrada motor alma zamanıdır
:cat::cat::cat:

iste motor sevgisi boyle birsey..

umarim kisa zamanda alirsin motorunu kardesim..

O sevda senin de içine düştü demek.En kısa zamanda motoruna kavuşman dileklerimle:cat:

arkadaşım ilk kullanmanda jawa ğibi vitesli debriyajlı agır bir motor kullandıysan her motoru kullanırsın

Mükemmel... bende 2-3 yıldır jawa var ağır bi motor ve konsantrasyon istiyo jawayı sürdüysen gerisi vız gelir ama alacaksan jawa alma çünkü çok yakıyo:pr: bence 125cc vitesli Ybr tarzı bi motorla başla...saygılar

Motorların içinde Jawa'nın yeri bir başkadır. Kuzenimde 1969 model vardı. Şu an hurdaya ayırmış vaziyetteler; keşke ayırmasalardı da bir kez daha binseydim demişimdir hep...

Vayyyyyyyyyy :) İlk motor kullandığım günleri hatırlattın bana :) aradan gecen süreye bak şimdi binlerce km yapmışız bee pehhh :cherry:

Sende yaparsın inşallah :)

Hayırlı Olsun arkadaş:cat: Motor sevmek bir başka şey...

Ben ilk kez 1978 yılında amcamın GoGo marka mopedini sürmüştüm, kaçmış bir hayvanı eve götürmeye gitmiştik ve bana bir yol ayrımında yolu kesmem için görev verdi ve tabii motoruda. Kavşağa gittim ama yol 5 dakika sürmüştü, hevesimi alamamıştım:silent: Bu sefer aynı yolda ileri geri turlamaya başladım, nasıl olsa hayvanı bulmaları daha uzun süre alacaktı:p Abartmış olmalıyım ki benzin bitti zırt diye, ne olduğunu anlayamadım ve o şaşkınlıkla koskoca bir Manda Mayısın kaılıp yere yapıştım. Kendimi o kadar suçlu hissetmiştimki, orada duramadan motoru ittire kaktıra eve kaçtım. Tabi o yol ayrımını kesmediğimden hayvanda dağlara tepelere kaçmış:p Amcam gece yarısı dönmüştü eve :queen:

Niye yazdım şimdi bunu ben yaav:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kız kıza gezelim bu gece :p

hayırlı olsun kardeşim.java bir efsane zaten java alırsan benzin parası çok ödersin ama kükremesi yetiyor aletin.şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun.. İçine motor ateşi düştüyse tamamdır :)
Ben 94 model 250lik Jawa üzerinde öğrendim kullanmayı. O tınn tınn sesi hala kulaklarımda :wiinkk: Olsa da binsek yaw :queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
alırsan bari çinli alma kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar