Ya dostlar felaket moralim bozuk.
Böyle zamanlarda motosikletimin olmasını ayrı istiyorum... Şimdi binicem ve benzinim bitene kadar gitmek istiyorum... Tüm dertleri arkamda bırakım baş başa kalmak ufka doğru sürmek istiyorum...
Ama motosiklet alıncada kesinlikle çinli scooter alma vitesli motosiklet al
Bak bende varda noluyor hafta sonları uzun yola çıkmak istiyorum çıkamıyorum çünkü motora her an ne olucak bilemiyorum bakımları tam ama belli olmuyor bakım yaptırıyosun daha 10 km sora buji piposu gidiyor ne olucağı belli değil yani :mrgreen:
Ya dostlar felaket moralim bozuk.
Böyle zamanlarda motosikletimin olmasını ayrı istiyorum... Şimdi binicem ve benzinim bitene kadar gitmek istiyorum... Tüm dertleri arkamda bırakım baş başa kalmak ufka doğru sürmek istiyorum...
aynen katılıyorum
gelecek yaza alicam inş. canım sıkılınca atlicam üstüne, ver elini bozcaada :iloot::
motosiklet ömrü uzatır :mrgreen: benim motor hala serviste git gide ömrüm kısalıyo beee :mrgreen:
ya ben napayım pert oldu sattım gitti şimdi yok ?? ben kaç ay yaşıcam ?
öyle bi yazmışsınki sanki ,tüm derdlerin caresi motorbu da bir heves belli bir süre sürüosun hevesini aldıktan sonra sıkılıosun ... herşey böle sorunlar devam eder... isterse altında 1000 motor olsun ondanda sıkılırsın...