Motosiklete çok ihtiyac duyuyorum...

Ya dostlar felaket moralim bozuk.

Böyle zamanlarda motosikletimin olmasını ayrı istiyorum... Şimdi binicem ve benzinim bitene kadar gitmek istiyorum... Tüm dertleri arkamda bırakım baş başa kalmak ufka doğru sürmek istiyorum...

Allah gönlüne göre versin diyim o zaman... :rendeer:

Gercekten keşke şu anda bir motosikletim olsa ne ailevi ne maddi hic birderimi, dert etmeden unutur mutlu olurdum diye hissediyorum...

Böyle zamanlarda motosikletimin olmasını ayrı istiyorum... Şimdi binicem ve benzinim bitene kadar gitmek istiyorum... Tüm dertleri arkamda bırakım baş başa kalmak ufka doğru sürmek istiyorum...

abi bende de wardı senın durumdan herkes gezerken ben gezemiyordum ama en sonunda bir motorum oldu işallah seninde olur...

Ama motosiklet alıncada kesinlikle çinli scooter alma vitesli motosiklet al
Bak bende varda noluyor hafta sonları uzun yola çıkmak istiyorum çıkamıyorum çünkü motora her an ne olucak bilemiyorum bakımları tam ama belli olmuyor bakım yaptırıyosun daha 10 km sora buji piposu gidiyor ne olucağı belli değil yani :mrgreen:

Ama motosiklet alıncada kesinlikle çinli scooter alma vitesli motosiklet al
Bak bende varda noluyor hafta sonları uzun yola çıkmak istiyorum çıkamıyorum çünkü motora her an ne olucak bilemiyorum bakımları tam ama belli olmuyor bakım yaptırıyosun daha 10 km sora buji piposu gidiyor ne olucağı belli değil yani :mrgreen:

Dertlerimden kurtulmak isterken desene derde boğuluruz... :queen: uyarın için teşekürler.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çinli alma eski dertlerini ararsın ben hiç almadım ama görünüşleri hiç içimi açmıyor alırsande çinli cup modelleri tavsiye ederim

0-3 milyar bütçen varsa çinli alacak adam ne yapacak? varsa 3-5 milyar alma tabii chinese.

aynen katılıyorum
gelecek yaza alicam inş. canım sıkılınca atlicam üstüne, ver elini bozcaada ::piloot::

Hiç birşey düşünmeden sadece gaza basmak. Rüzgar estikçe dertlerini savursun, dertlerin savruldukça hafifle.. Müthiş bir duygu, bu duyguyu herkes yaşamalı....

SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!

Güzelmiş.Bunu duymamıştım.:cat::cat:

motosiklet ömrü uzatır :mrgreen: benim motor hala serviste git gide ömrüm kısalıyo beee :mrgreen:

çinlide olsa mezpotamyalıda olsa motor motordur...en kötü motor rüzgarsız kalmaktan iyidir:bounce:

öyle bi yazmışsınki sanki ,tüm derdlerin caresi motor :) bu da bir heves belli bir süre sürüosun hevesini aldıktan sonra sıkılıosun ... herşey böle sorunlar devam eder... isterse altında 1000 motor olsun ondanda sıkılırsın...

ya ben napayım pert oldu sattım gitti şimdi yok ?? ben kaç ay yaşıcam ?

sen iş icabıda olsa yırtıyosun :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------

öyle bi yazmışsınki sanki ,tüm derdlerin caresi motor :) bu da bir heves belli bir süre sürüosun hevesini aldıktan sonra sıkılıosun ... herşey böle sorunlar devam eder... isterse altında 1000 motor olsun ondanda sıkılırsın...

seninki de fakir edebiyatı olmuş :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar