motosikletde airbag...

Motosikleti
Su Motoru
Zaten o motorun tek eksiği AirBag di :). Goldwing de olmayacakta bende mi AirBag olacak :p, 38 ila 50.000 YTL arası parayı kim verse AirBag ister hatta ben motorun uçmasını isterim şahsen :cherry: ...

Motosikleti
Su Motoru
qeek23, 4 önde sürücü ve yolcu hava yastığı, yanlarda da var. 4 de arkada yolcu hava yastığı yan cam hava yastıkları oldu mu? Bize soracağına arkadaşın vermiş olduğu linke bakarak kaç tane olduğunu görebilirsin. Tabii bu cevabıda kabul edebilirsin :p ...

çok faydalı bir icat. gerçi ben yıllar evvel geçirdiğim bir motorsiklet kazasında bayağı bi faydasını görmüştüm.göbeğimize 27 dikiş atılmasına rağmen.. :queen: .

walla 1000YTL çin malı motosiklete bile airbagli binebilirsiniz aslında, tek yapmanız gereken airbagli bir mont almak :) kızıltoprak da var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuehu arkadaşım goldwing e neden airbag takmışlarki adamlar mont versinler paraşütlü o hayvan gibi motorla kaza yaptınmı paraşüt açılsın hemen gökyüzüne doğru havalansın daha iyi değilmi :)

speedrunner' Alıntı:
heuehu arkadaşım goldwing e neden airbag takmışlarki adamlar mont versinler paraşütlü o hayvan gibi motorla kaza yaptınmı paraşüt açılsın hemen gökyüzüne doğru havalansın daha iyi değilmi :)
bencede.. hatta goldwing ile kaza yapana airbag mont falan değilde şööle en irisinden bi ...öt lazım olabilir.. :queen: :queen:

metal

ben onu espiri olsun diye yazmıştım dostum yok öyle bir şey....
:cat:

motorla kaza yaptıktan sonra üstünde kalmak pek kolay değil bence air-bag nasıl koruyacak?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Topic'i yeni açacaktım ama eskilerden bir tanesi üzerinde devam edeyim dedim.

Airbagsiz ve airbagli test sonuçları. Bariz çok işe yarıyor. Video linki:

http://www.liveleak.com/view?i=c11a917800

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar