Motosikletçi Dayanışması - Hürriyet Gazetesi Haberi

demonicdreams' Alıntı:
ve o 22 yaşındaki zavallı!.. Artık ayağını denk alırsın herhalde. Çarptığın, taciz ettiğin motosikletliler elinden şekerini düşürdüğün çocuklar gibi değildir.

abicim süpersin bittim bu söze gazman'ın suçluları yakaladıktan sonra verdiği mesaj geldi aklıma :queen:

aslında TGRT nin binası önünde de toplanıp destek versek çok daha iyi olurdu. elimizde MT pankartı sonra alt ekranın alt köşesinde de biz çıkardık. :rendeer: :cat:

Sabah okudum bende haberi, emeği geçenlere teşekkürler :)

destinyofrock (Kader) arkadaşımız bana veya skullhunter 'a öm yoluyla ulaşırsa, ya da telefon numarasını bilen arkadaşlar bize bildirirse, kendisiyle röportaj isteyen bir kaç kanal var, yönlendirelim.

way way way akşam haberleri haa millet o kadar uğraştı yok beşiktaşta basın açıklaması yok okanın programı sesimizi duyurmak için bişey yapamadık... :silent:

kader sesimizi duyurcak akşama :cat:

kız bir iki defa daha düştünmü sesimizi dünya bile duyar walla :queen: :queen: :queen:

sadece kendini değil sitemizide meşhur edersin artık :p

sen hepsini ayın 13 ündeki sabah kahvaltısına çağır toplu demeç verirsin artıkın :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdilik TGRT STAR VE İHA KAMERALARIYLA OLCAK ROPORTAJ AKŞAM ANA HABERLERDEYİZ

Vay BEEH !!

Ünlü olmak böyle bir olay işte. tebrikler.. o hıyarın yakalanmasınada acaip sevindim...

Haber süper, Kader bizide çıkarsana Tvye bizde ucundan gözükelim:mrgreen:

haber sevindirici tabi bir ara siteye pek giremiyodum yoğunluktan herhalde bu arada oldu bu olay ben hiç hatırlayamadım çünkü
ama böyle biş dayanışma ile birinin hakkını aramamız ve sonunda başarıya ulaşılması çok güzel tabii
motosiklet.net e teşekkürler :rendeer:

budur

işte arkadaşlar olay budur :flower::flower::flower::flower::flower:

gün geçtikçe fark ediliyoruz
emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim
kaza için çok üzüldüm geçmiş olsun

FARKEDİN ARTIK FARKEDİN ...:) oluyor galiba arkadaşlar hadi hayırlısı !kader sana güveniyoruz anlat sıkıntılarımızı !
emeği geçen arkadaşlar sağolsunlar :)

muhendis1959' Alıntı:
İşte arkadaşlar bu hepinize örnek olsun,bir elin nesi var iki elin sesi var,ben MT ye üye olduğumdan beri anlatmaya çalıştığım şeylerden biride buydu, şu an elimizde öyle bir güç var ki çoğumuz bunun farkında değiliz, dünyanın en güçlü silahı bence İnternet, eğer bizler birbirimizle kilitlenebilirsek motosiklet kullanıcılarının başına bu tür şeyler gelmez, bu haberi okuyanlar artık bizden çekineceklerdir.:cat: :cat:

Benim Kaderden istediğim başka birşey daha var, mahkeme günü, adliyenin önünü motor dolduralım, bu vurdum duymaz adamı pretosto edelim, hatta yüzüne tükürelim.İstersen bunla ilgili başlığı da ben açarım.:silent: :pr: :silent: :pr:

+100000 katılmamak elde değil...

destinyofrock' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar hepiniz sağolun bende sizin kadar sevindim sonunda sesimizi duyurduk evet ve inşallah dahada duyurmaya devam edicez tv programları vs.. vs.. :mrgreen:
ŞAKA BİR TARAFA MAHKEME GÜNÜ GERÇEKTEN HABER VERİCEM VE O GÜN BÜYÜK GÜN OLUCAK...!
Yardımlarından dolayı Zafer abiye mehmet arkadaşımıza ve sitedeki herkese teşekkürler hep destektiniz sağolun:thumleft: :bestmt: ::alkiis::
KADER cim malum 2mizde medyatiğiz :queen: :queen:
ya bu normal insanların içinde nasıl duruyoruz anlam veremiyorum:queen: :queen:
bu 44 numara ayakkabı kımın laaaa:queen: :queen:
çok sevindim birilerininde bizi farketmeye başladığına
müslüm abi belirtmiş evet bu bir başlangıçtır eğer bu organize davranışlara devam e dersek sesimizi duyurmak için çok yollar katedeceğiz....
mutlaka haber ver o gun 150 -200 motosiklet adliye önünde olalım.....:cat:

Helal olsun be...Bir kez faha bu siteye üye olduğum için kendimle gurur duydum.

Sitenin büyüklüğü ve arkadaşların dayanışması diye ben buna derim başka söze gerek yok Kader Bilgi’yede buradan geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum seni ve sizin gibi bayan arkadaşları aramızada görmekten gurur ve onur duyuyoruz.... :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SAVASXXL' Alıntı:
çok sevindim birilerininde bizi farketmeye başladığına

abi birilerinin seni farketmemesi mümkün mü?? 210 boy ve 200 kg :queen: :queen: :queen:

arkadaşlar bu arada haber sadece internet sitesinde değil, gazetede de çıktı geniş bi şekilde ve illk sayfada haberiniz ola

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:wiinkk:
can_dosay' Alıntı:
gerçekten gurur verici ben böyle bir siteye üye olduğum için gurur duydum.
ARKADAŞLAR..
BU AKŞAM HEMEN HEMEN TÜM ULUSAL TV KANALLARININ ANA HABER BÜLTENLERİNİ İZLEDİĞİNİZDE BÖYLE BİR SİTENİN ÜYESİ OLDUĞUNUZ İÇİN DAHA ÇOK GURUR DUYACAKSINIZ SANIRIM...
Az önce Kader arkadaşım ve ben TV kameraları önünde idik.
(Site yetkilisi olarak benim orada olmam gerektiğini ileten adminimiz erhan a ayrıca teşekkürler:rendeer: )
Hem arkadaşımızın yaşadığı olayları hemde MT ve motosikletlerin daha çok önemsenmesi adına önemli açıklamalarda bulunduk..İzleyin bakalım neler diceksiniz..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar