Motosiklet ve Rüyalar

Merhaba Arkadaşlar,ben 5 aydır motosiklet kullanıyorum ikinci el bir motosikletle başladım iki ay kullandıktan sonra cbf 150 aldım şuanda bu motoru kullanmaktayım. Benim bu konuyu açmamdaki sebep bir çok gece rüyyamda kaza yaptığımı allah korusun bir yerimin koptuğunu beni arabada hastaneye götürdüklerini ve ağladığımı görüyorum. Bu rüyyalar motorumun daha 200km de olmasına rağmen motoru satmayı düşündürmeye başladı bana. acaba gelecekte olacak birşeyi rüyyalarımdamı görüyorum,yoksa bunlar şeytani rüyyalar olup beni korkutmaktan başka bir anlamı olmayan rüyyalarmı.Sizler 4 5 aylık motosikletci olduğunuz zamanlarda böyle rüyyalar görüyormuydunuz.tabi herkez benim gibi olmayabilir, ama benzer şeyleri yaşayan arkadaşlarımız varmı yada siz böyle rüyyalar görseniz motor sürermiydiniz.

Umarım daha güzel rüyalar görürsün ama rüyadaki herşey olsaydı ben şimdi neler neler yapmıştım cogumuzda öyle.

Ben genelde aynı rüyayı görüyorum ilk motorsiklet kullanan biriymişim gibi abinin biri nasıl motor kullanacagımı gösteriyor bazen kızıyor.Yani rüyamda egitim alıyorum..İyide oluyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tahminim rüyalar bilinç altında gizlediğin düşüncelerin uyku sırasında gün ışığına çıkması. çok fazla kaza yapacağını düşünerek tedirgin kullandığın motor rüya zamanı geldiğinde yerini kaza yaptığın hissine bırakıyor sanki. yine de bi psikoloğa görünmende fayda var.

Ben bazen ne kadar gazi acsam da, motorun gitmedigini goruyorum :) Bazen de kendimi Jedi olmus, isin kiliciyla dan dun elalemi keserken goruyorum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende rüyamda hep süper bisiklet yada motosiklet kullanırım ama ne zaman bisikletle gezecek olsam yada ne zaman arkadasın motorunu birazcık sürecek olsam mutlaka ama mutlaka garanti bi sakatlık olur :) bence sen korkma ben korkayım :)

bu arada mesajı 6.30 da yazmışsın. yoksa yine o kötü rüyalardan biri mi ? :)

Rüyada gördüğün herşey gerçek olsa ooooooooooooooo.......:)

Rüya yı ne olursa olun Hayıra yorun bence hıc bı zaman olumsuza yormayın..Ayrıca dedıklerı gıbı sureklı acaba kaza yapar mıyım gıbısınden bısıler dusunuyorsan o senın ruyalarına gırer... HAyır olsun bısı olmaz..

yatarken dua et rahat uyu

bende bazen mustang bazen 350z kullanıyorum ama ne yazıkki kalkıyorum rüya keşke olsa rüyalar ters çıkar bazen

sen motorda kaza yapan birini gördünmü veya birileri sürekli kazalarımı anlatıyor senin bilinç altına hep kaza yapacağım die bi korku yerlesmis. bende bazen motora binerken içimde bi korku oluyor besmelemi çekip binerim kaderde motor üzerinde ölmek varsa yapacak birsey yok 2 Teker tutkudur üzerinde ölmek vardır yinede dönmek yoktur
yanlıs anlamayın bu yazdıklarım benim kendi düsüncelerimdir.

http://www.ruyabilim.com/ruyada-kaza-gormek-neye-isaret-eder-yorumu-ve-aciklamalari-3248.htm

annem de 1 sene önce (o zamanlar motor almak istiyodum) rüyasında kaza yaptığımı ve öldüğümü görmüş:pale:eek:nun için hala bana motor aldırmamaya çalışıyo:)
baktım da rüyada öldüğünü görmek uzun ömürlülükmüş:queen:

evet bende bi kere bizim binanın bahçesinde böyle bütün tanıdıklarım toplanmıs etrafıma bende tabut içerisindeyim kefene sarmıslar beni sonra kafamı kaldırdım bi baktım(rüyadatabi) herkes ağlıyo sonra bende ağlamaya başladım sonra sabah kalktım anneme rüyamı anlattım annem ömrün uzamış dedi içim rahatladı. :):):):)

evet bende bi kere bizim binanın bahçesinde böyle bütün tanıdıklarım toplanmıs etrafıma bende tabut içerisindeyim kefene sarmıslar beni sonra kafamı kaldırdım bi baktım(rüyadatabi) herkes ağlıyo sonra bende ağlamaya başladım sonra sabah kalktım anneme rüyamı anlattım annem ömrün uzamış dedi içim rahatladı. :):):):)

kaç yıl uzamış bari:queen:

ruyalar gercekmiiiiiiiiiiii

:bounce:kardesim ruyalarda gordugunun tersi olur derler sende sanırsam dusme korkusu baslamıs bilinc altın onu göstermekte motoruna ıyı sahıp ol boyle ruyalar gormessin ınsallah kazasız suruşler dılegıyle:)hep yuzun gulsun:)

KADERDE MOTORDA ÖLMEK VARSA KANIM ALLAHA VE ARKAMDA BIRAKTIGIMLARA HELAL OLSUN

Son düzenleme:
odadaki hawa sirkülasyonuna we yatarken yorganına/çarşafına dikkat etmeni öneriririm!!!

açıkta hiç bi yerin klamasın emin ol böle rüyalar görmezsin !:)

eĞeR bu tip konuları uzunca konusursanız ; Gece rüyanıza girmesine sebep olabiLir..
Ayrıca Rüyalar bazı gerceklerin habercisi de olabilir... Kalbin ne kadar temizse o kadar gercekleri görürsün :)

DİKKATLİ OL :cherry:

ben reelde hep büyük ss bir racing hayali kuruyorum rüyalarımda da racing e biniyorum :queen: hayallerine korkularına dikkat et gercek olabilir arkadaşım tedbirini al dikkatli kullan.
gerçi henüz rüyalarımda bindiğim racing gerçekleşmedi ama gercek olacağına inanıyorum.
sana tatlı rüyalar kazasız sürüşler diliyorum arkadaşım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar