Motosiklet Üzerine Aforizmalar - 3

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düzelttim :p kusura bakma ya

haha:mrgreen: açıyorum beyahu , ama offline takılıyorum , hayranlarım huzur vermiyo:mrgreen::p

hade ordan yalacııı usun zamandır kapalı msn adresin ne zaman girsem offline 2 geyik yapak diyoz deli gibi adam arıyoz kimsecikler yok bari sana sarayım geyik yapayım diyom sende yoqsun.. uyus.......:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hade ordan yalacııı usun zamandır kapalı msn adresin ne zaman girsem offline 2 geyik yapak diyoz deli gibi adam arıyoz kimsecikler yok bari sana sarayım geyik yapayım diyom sende yoqsun.. uyus.......:queen:

benimle de ne geyik yapılır hani:p hadi gel de deneme yapalım bari .

Evlilikte eş seçiminde kaliteyi ve mutluğu yakalamak için bilim adamlarının yaptığı bir arştırmayla olayı örtüştürelim.Evlilikte kalite için her birey kendince en az 5 adet olmazsa olmazlarını seçer (dürüstlük,sadakat,kazanç..vs...) çiftlerdeki ortak düşünce nekadar fazla ise bu evliliğn mutluluk getirerek yürüyeceğini,Eğer daha fazla çıkmışsa (çocuk sevgi mesela bayanın annelik içgüdüsünü ortaya koyduğundan,kendi çocuğuna da şevkat gösterecek demektir,erkeğin kalbine giden yol boğazından geçecekse güzel yemek yapabilmek bir artıdır..vs...) bunun adını ise evlilikte kalite olarak niteliyorlar.
Bu durumda motorcu babadan beklentiler ortada...:p
1. KONUT
2. SEVGİLİ
3. YALNIZLIK
4. İŞYERİ
5. ? (fazlası detaylarda gizli...)

Son düzenleme:
Bayaa bir edebiyat yapılmış helal olsun:cat: Motorcularla ilgili bir iki Ana Tema Yakalanmış onun üzerinden uzun bir yazı çıkmış, şindi bir daha ve Hissederek Okuyayım da nerelerine katılırım nerelerine katılmam o nu bir bulayım:silent: Motorcuları annattığına göre muhakkak benimle örtüşen en azından bir nokta bulurum:)

..noktası virgülüne kadar yazılanlara katılıyorum. yazının içinde büyük ölçüde benim hayatımdanda kesitler var..tşkler paylaşım için:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben surası ıyı olmus burası kotu olmus dıye ayırmıcam genel olarka bı yorum yapıyım mukkemmel yazılmıs bı yazı yazan kısı yasayarak yazmıs yazarken yasamıs sankı...tesekkurler paylasım ıcın...eftelya

Son düzenleme:
benim motorla tanışmamı sağlayan bir film vardı... grubun 4 üyeside cruiser tarzı motor sürüyordu... arkadaşlar ss kullananlar varsa aramızdaki büyğk olasılıkla vardır bu duyguyu yaşayamamışlardır...

Yazıyı yazan nejat abimize çok teşekkürler... ailem neden motor dediğinde cevabımı bir türlü toparlıyamıyordum ki bu yazıyı kopyala yapıştır desem yeridir...
Efelya sanada bu paylaşımından dolayı çok teşekkürler...

Motorcu yalnızdır yalnızlığını motoruyla paylaşır... Aslında motorda motorcuda yalnızdır...

Motorcu sessizdir... Kulakları sağır eden o sessizliği motorunun gür sesi bozar... Her homurdanmasında bir yaşanmışlık her gaz açışında bir yorgunluk saklıdır...

Ve motorcu melankoliktir... Hayatta gördükleri yetmemiştir ona bedeniyle gidebileceği yerler sınırlıdır... O ruhunu saran toprak bozması bedenini değil rüzgarın bedeni üzerinde gezerken ruhunun gözyaşlarının asfalta düşüşünü izlemeyi sever... bazen motoru eşlik eder ona kuru asfaltta ,bazen çeker kenara içer gün batımında...

yazı çok güzelmiş tabi kişiye göre değişecek kısımları var :)

paylaşımın için teşekkürler (bu son cümleyede kıcık oldum, yazacak başka bişeyde bulamıyorum haznem dar :p)

Forumdan Uzaklaştırıldı
devamı gelecek arkadaşlar. hepsini aynı anda vermek istemiyorum. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel bir yazı...Aslında gerçekleri anlatıyor......:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar