Motosiklet Tutkunluğunuz Kaç Yaşınıszda Başladı ?

:queen:Evet Arkadaşlar Motosiklet Tutkunluğunuz Kaç Yaşınıszda Başladı ? :cherry:
Benim Bu Sene Başladı :queen:
Dayımın Oğlu Sağolsun O Vesile OLDu :mrgreen: Ve En Büyük Hayaliniz Hangisi ? Yani Sahip Olmak İstediğiniz Motor Hangisi :cherry: iLK Sürdüğünüzde Nasıl Bi Heyecan Vardı :D O Günü Tekrar Yaşiyalım

11 yaşında başladım yunus polisi olacam dedim vede oluyorum inş honda cbr 600rr alacam seneye. 20yaşına girecem:)

Son düzenleme:
Cocukluğumdan beri var ama alacağım gözüyLe 2004 ten sonra basladı.. Yani 18 yasında ...

benim 3 yaşında üstüme 180 kiloluk Jawa devrildiğinde başlamıştı. motor kafamın iki tarafında iki çatlak oluşmasına sebep olunca beynime işlemiş :cherry:

14 yasindaydim ama kendi motorumu 17 de aldim miras degil alın teri:bounce:

ben hatırlıyorumda ilkokul 3te (11 yaşımda) başlamıştı bu sevda bende 4te ise kaza görüp çok korkmuştum kütahyadaydım bu 2 sene içindede

2 sene önce yeniden alevlendi arkadaş sayesinde ve şimdi capcanlı kalbimde bir aşk oldu artık ..

asm

SS'ler her zaman seslerinden ötürü ilgimi çekmiştir ama motosiklet kavramı başlı başına bir mesele ve motosiklet ile tanışmam bundan 2 sene öncesine dayanıyor. Çabuk ısındığım söylenebilir bu kavrama.

Önceleri böyle bir merakım olsa idi şu an tecrübemde, bindiğim motorda farklı olurdu muhtemelen.

küçük yaştan beri kullanmayı istediğim iki hayalim vardı Allah motor kullanmayı 38 yaşında nasip etti şükürler olsun, sazı da ümitle bekliyorum.

bıraz gec başladı malesef..hep hayalimdeydı ama hep hani cevre ne der korkusu beklettı beni.ve 3 yıl önce yerım ben çevreyi dedim,bidahamı gelcez dünyaya..:queen:yaş 39:salut:

15 16 yaşındayken bi otomobille çarpışmıştık.. motorumuz dagılmıstı.. o gün tam olarak motor tutkum başlamış oldu...

önceden zevkine biniyoduk.. motoruda arkadaşımla ortak almıştık.. motor parçalandı sevda başladı..

bide 250 cc hyo veya o tarz motorum olsun istıyorum.. olacak inş..

10 yasımda babam motor kullanmayı ogrettı pejo ıle daha sonra motoru kacırmaya basladım her kacırdıgımda bıraz daha bıseyler ogrendım COK ZEVKLI OLUYO du daha sonra babam karbüratör u temızlerken sureklı ızlıyordum babam 5 dk bıyere gıtse hmn dagıtırdım boylece heves ettm ve daha sonra motor alıp satımına basladık ve kullandıgım ılk vıteslı motor HONDA TITAN 125 oldu teklıye teklıye ama ogrendım sonra babam 600f aldı 16 yasımda gel bı kullanda suruculugunu gorelım dedı 210 km hız yapdım ılk bınısımde babam da JOSEF JOSEF attı arkamda :D bı daha vermedı 18 yasımda rr aldık sımdı de YZF-R1 var tadı hıcbırseyde yoQ D: bıraz uzun oldu ama ole ısde :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar