Nertug isimli arkadaşın attığı şu link
http://www.viewfromthecloud.com/2006/08/secret-motorcycle-hand-greetings.html çok hoşuma gitti. "Diğer diyarlarda nasıldır?" konusunda gayet güzel bir makale. Ben de -biraz üşensem de

- düşe kalka çevirdim. Ha önce adama mesaj atıp izin istemeyi unutmadım. "Tabii tabii ne demek!" diye cevap geldi 10 dakika geçmeden

Eleştirilerinizi esirgemeyin.
--------------------------------------------------------------------------
Motorcuların gizli el işaretleri : Açıklandı !
Aranızda motor kullananlar bu bahsettiklerimi çok iyi anlayacak , kullanmayalar da –eh- bir şeyler kaparsınız artık.
Yolda karşıdan gelen bir motorcuya yaptığınız (veya yapmadığınız) şu el işaretinden bahsediyorum. İki motorcunun birbirine nazikçe merhaba demesi gerçekten çok olağan görünüyor. Peki o kadar basit mi ? Aslında değil.
Bütün erişkin hayatım boyunca motosiklet kullandım ve bazı şeylere dikkat ettim. Size yaklaşan her motorludan selam alacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İster inanın ister inanmayın, bu durumla ilgili bilinç altı ve yazılı olmayan kurallar var. Bunları sizinle paylaşacağım.
Olay şöyle:
Öncelikle bu konuyla ilgili bazı terimleri yerli yerine oturtalım ki takip etmesi kolay olsun.
Selamı veren kişiye başlatan diyelim. Diğer kişiyse doğal olarak mesajı “alan” ve eğer cevap verirse, cevap “veren” olacaktır. Cevap “veren” kişi öncelikle selamı “alan” olduğundan, doğal olarak ayrıca “alan” demeyeceğiz.
Gereksiz saçmalıklara da engel olmak amacıyla , bu noktadan itibaren bütün motosikletlilere motorcu diyeceğiz.
Evet, artık başlayabiliriz.
Denklik ve alış veriş ihtimali
Karşıdan gelen bir motorcudan selam alma ihtimaliniz öncelikle “denklik yasalarıyla” ilgilidir. Bu şu demek: Eğer o kişiyle ne kadar ortak noktanız varsa, o kişinin selamı başlatan veya cevap veren olma ihtimali o kadar fazladır.
Denklik yasalarında temel olarak üç ana kategori vardır:
1. Marka denkliği. Eğer iki motorcu da aynı marka motora biniyorsa, selam alış-veriş ihtimali artar.
2. Stil denkliği. Eğer iki motorcu da aynı “tip” motora biniyorsa, örneğin chopper, supersport veya tur motoru, bu durumda selam alış-veriş ihtimali yine artar.
3. Kask denkliği. Eğer her iki motorcu da kask takıyor (veya takmıyorsa) selam alış-veriş ihtimalleri artar.
Bu fikri iyice açıklayalım:
Eğer her iki motorcu da kasksız ve Harley tarzı bir motora biniyorlarsa, bu iki kişi arasında el selamı alış-veriş ihtimali oldukça fazladır. Buna taban tabana zıt olarak, kasksız bir chopper sürücüsüyle, Suzuki’nin supersport modellerinden birine kaskıyla binen bir motorcunun selamlaşma ihtimali hemen hemen sıfırdır.
Beş kardeş
Bir motorcu size doğru yaklaşırken sol kolu ve eli hikayeyi anlatacaktır. Başlatan veya cevap veren olmasından bağımsız olarak işaretler aynıdır. Aşağıdakiler karşılaşabileceğiniz beş ana el işaretleridir.

1. Hiçbirşey – Bu, kafa kafaya geçişlerde en sık karlılaşılan el konumudur. Sol elin gidonda durması sadece “ yaklaştığının farkında değilim”den, “ seni gördüm ama selam alış-verişi ilgimi çekmiyor” veya en serti “ seni gördüm, ama hiçbir denkliğimiz olmadığına göre varlığını kabul etmeyeceğim” e dek bir sürü anlama çıkabilir. Tabii ki durumu açıklığa kavuşturmak için ortada bir laf alış-verişi olmadığıdnan, motorcunun tahmini varsayımdan öteye gidemez.

2. Çift parmak selamı – En gündelik ve en sık rastlanan selam şekli. Sol el hala gidonda, ancak işaret ve orta parmak hafif yukarı kaldırılmış durumda. Bu, basitçe “naber?” anlamına geliyor. Çoğunlukla mesajı alan kişi nezaketen karşılık verir. Tabii ki bir de “önce kim selam verecek” konusunun “kimin eşeği kancık” sorununa dönüşmesi durumu var – ya da kim o an havasındaysa.

3. BABAFİNGO : ) - Bu, bütün selamların büyük babasıdır. Sol el gidondan dışarıya doğru ayrılmış ve biraz aşağıda. Parmaklar “barış” işareti şeklinde veya avuç içi karşıya bakarken açık şekilde gösterilir. Burada, selam alış verişini başlatan kişi sizi açık bir şekilde teyit ediyor demektir. Bu arkadaşcanlısı isteği cevapsız bırakmak karşı taraftan “kaba” ve kuvvetli bir “denksizlik” mesajı olarak algılanabilir.

4. Dis – Sol el dizin yukarısında bacağın üzerinde duruyor. Bu, karşıdan yaklaşanı düşman olarak gören bir işaret olarak algılanabilir – özellikle de el dizin yukarısına tam da siz yaklaşırken konulmuşsa. Bu işaretin mazisi rakip motor çetelerinin hala sokaklarda gezdiği zamanlara kadar gider. Karşıdaki motorcuya yönelik “sana saygım yok” şeklide kesinlikle negatif bir anlam taşır ve sonu sıklıkla yüz yüze gelmeye kadar varırdı. Bugün ise o eski kültürel önemini yitirdi ve sadece sol kolun yorulduğu ve dinlendirimek üzere bacağın üzerinde durduğu anlamı çıkarılabilir.

5. İnek Şaban : So el “ aa Merhaba !!” dermiş gibi havadadır. Bunu genelde motorcu ruhunun bir parçası olmaktan çok heyecan duyan taze motorcular yapar. Moped veya scooter sürenlerde de sıklıkla görülebilir. Tavsiye : Kullanmayın : )
İşte hepsi bu kadar. O karmakarışık el selamlarının esrarını açıklamış olduk (ama sakın grup sürüş veya flaşör işaretleriyle karıştırmayın !!! ). Bir dahaki sefere bir motorcuya yaklaştığınızda biraz dikkat edin. Size bayağı maksatlı bir mesaj gönderiyor olabilir !
Olmayabilir de.