Motosiklet Tutkunlarından Kurtuluş Turu

Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kadirli ve Kozan'daki motosiklet tutkunlarından oluşan 150 kişilik grup, Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla Kurtuluş Turu attı

Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kadirli ve Kozan'daki motosiklet tutkunlarından oluşan 150 kişilik grup, Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla Kurtuluş Turu attı.
Kozan Belediyesi'nin daveti üzerine gelen motosiklet gezginleri şehir turu yaptıktan sonra Dağılcak mesire alanı, Manastır ve Kozan Kalesi'nde gezme imkanı buldular.
Yaklaşık 150 kişilik motosiklet grubu akşam saatlerinde Kozan'dan ayrıldı.

Kaynak:Beyaz Gazete

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    17.6 KB · Görüntüleme: 11,986
Güzel bir etkilikti katılım yapan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, resimler mevcut akşam yüklerim selamlar.

Mart ayından beri Kozan'da baraj inşaatında çalışıyordum,şehir merkezinde motosikletler baya yoğundu ama kulüp tarzı gezen gruplara rastlamadım.Biz Kozandan ayrılınca etkinlikler başlamış demek ki, Kozan kalesinin manzarasına değer doğrusu.

Arkadaşlar bir türlü yapamadım resi yüklemeyi bu şekilde oldu idare edersiniz umarım :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Güzel bir gündü kozan belediyesi ve tekim abimize sonsuz teşekürler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar