Motosiklet Transferi işi yapmak için fikrinize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba 400 450 bin lira gibi param var üstüne kredi vs borç alıp 500 600e 13-15 m3 araç panelvan alma fikrim var. Bunu yapma sebebim bir çok kez mototransfer şirketi ile görüştüm parasını geç mersine teslimatımız yok deyip geri çevirdiler sırf bu yüzden soğuk havalarda motor almak için akdeniz bölgesinden çıkamaz oldum :)

Hatta firma ismi belli Hakimoğlu Moto Transfer. Slogan ise biz bu işe Hakimiz :)

Ben 3 türlü çalışıcam.,

1. 1 haftada ki güzergahtaki motosikletleri toplayıp yoluma bakmak.
2. Pahalı GS Goldwing 1290 Super ADV gibi motorları sadece tek başına götürmek hatta acelesi olana hızlı teslimat kapsamında + yakıt fark + kaza riskini sunup işine geliyorsa demek çünkü hız heleki böyle büyük araçlarda iyi bişey değil. Aracı babamın üstüne yapıcam radar cezası polis kıl yaptı ceza yazdı derdim yok(Firma isminden aktif olarak ne meslekle uğraştığını anlayabilirisiniz.
3. dolu gidip boş döneceğim durumda özel fiyat tabi bu o zaman ki piyasanın durumuna bağlı

Ben çok yüksek paralar beklemiyorum. Yazın Amerikaya gidene kadar meşgale olsun şehir şehir gezeyim cep harçlığı çıksın dedim. cep harçlığı dediysek en az asgari ücret. Günümüzdeki asgari ücret bana anca cep harçlığı olarak yeter.

Şuan hali hazırda esnaf kuryelik üzerine sahış şirketim var şirket açmama gerek yok çünkü 626 tevkifat kodu ile fatura kesebiliyorum

araç olarak ise 2022 sonrası Gazelle alıcam evet çok tutulan araç değil ama 2022 modeli 600 bin lira bide cummins motor var. motoru bozman için c4 ile patlatman lazım :D

araç konusunda tavsiyeye açığım

Hayırlısı olsun. Bu işi yapanlar ile dikkatli temas et incele...Başlamak bitirmenin yarısıdır...Kesinlikle paranı kazanırsın....

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kaza riskini düşündünüz mü? Veya yolda taşıdığınız motosiklete gelebilecek zararlar? Taşıdığınız aracı da sigorta ettirmelisiniz ve bu da bir maliyet...

Ayrıca bu işi yapan birçok şahıs var, ancak çoğu güven vermiyor. Siz bu güveni nasıl sağlayacaksınız? İnsanlar size neden motosikletlerini teslim etsinler örneğin? Aynı güzergahta kaç motosiklet çıkacak? Yol maliyetini müşteriye yansıtamazsınız ki. Bizim insanımız bu tür işlere para vermeyi pek sevmez. Gider battaniye ile sarar, şehirlerarası otobüslere koyar falan. Pahalı motorları olanlar da bu işi kurumsal yapan firmalara bırakmayı tercih eder.

Bu gibi sorularla karşılaşacaksınız. Yani biraz kötümser tarafından bakmak her zaman iyidir...:)

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Network çok önemli. Birde tavsiyem klimalı bir araba alın. Kasadan açacağınız rampa pratik olursa çok zaman kazanırsınız. Kasanın boyutuna göre motor sığdırılır illaha tek almaya gerek yok. Ducato ya ak550, xmax400, gsx s750 ve vespa sığdırmıştık.

şehirler arası taşımacılık için ekstra izinler falan lazım sanırım.

ekstra izin de ekstra para demek.

Motosikleti
D400
yapacagınız bölge de önemlı; belli firmalar su an aktif olarak marmara - ege -antalya arası taşıma yapıyor.

piyasa analizi yapın detaylı; bölgenizdeki tüm firmaları bulun fiyat alın. Onlara sizin ekstradan katkı saglayacagını düşündüğünüz şeyleri sorun bakalım yapıyorlar mı

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Gençliğimde bir arkadaşım vardı.
Bir ortama girdiğinde konuyla alakası olmamasına rağmen ne yapar eder babasının savcı olduğunu ima ederdi.
Nerden aklıma geldiyse

Motosikleti
QJ SRT800s
1.5 -2 milyonluk motoru olan adam işine gelirse bu fiyat diyen kişiyle iş yapar mı?
Krediyle girmeyi düşündüğün bu işte, taşıdığın motora bir zarar gelirse ne olacak?

Dün Konya dan motor aldı arkadaşım, tek motoru taşımak için 10bin civarı istediler, araçlarına 3 motor alabiliyorlar 3bin e gelecek İstanbul a. Sigortalı bir şekilde.
İyi araştırmadan, bu tarz işlerin içinde olmadan körü körüne girilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar