Motosiklet talanı

bir belgeselde seyretmiştim, batan bir gemiden ilk olarak dalıp bir obje (ne oldugu fark etmez) çıkaran gemideki tüm malların sahibi oluyormuş ama tarihi batıklar için mi geçerli, yeni batan bir gemide de oluyor mu? o kadar ayrıntı yoktu, muhtemelen o adamlar motorların sahibi olacaklar, ne şans

YAS

uyanıklara bak yaa:queen:
30 bin dolarlık motoru öyle bi belgeyle bırakıyolarmıymış :sunny: hemen atlayıp gitmek lazım oraya bize de ucundan kıyısından bişey düşer belki :cherry:

ya çok iyi yaaaa. arkadaşlar ben ingiltere'ye gidiyorum bişey istiyonuz mu :p:p:p

Kapmışlar gül gibi F800'leri :salut:

Bu arada ne de olsa sigortalı arkadaşlar, siz niye düşünüyorsunuz ki "benim olmayan mallar" vs. diye :p Adamlar parasını alacaklar o malların, siz motoru alın keyfinize bakın. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de gecen gun bızım köyun deresınde pisiklet tekerı buldum ne sanslıyım beeee.yakında ötekı parcalarıda bulacam bıtene daha pisikletim olacak...:cherry: :cherry: :cherry:

Benim bildigim uluslararasi sularda bulunan tum mallar bulana aittir ama eger o Ingiltere kara sularinda bulundu ise Ingiliz hukumetine ait olmali. Bir garip lik var bu iste.Ama sonuc olarak buisten en cok cani yanan sigorta firmasi oldu bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçler acısı bir durum. Benimde babam kaptan olarak emekli olmuş biri ve bu duruma motosikletle alakalı olarak bakamıyorum. Geyiğe çekilecek birçok yön bulunabilir ama tamamiyle bir facia diyor. Ruhsuz arkadaşlarımızıda kınıyorum.

öle motorlar için ingiltereye gitmek hmm

ne ingilteresi japonyada olsun oraya da giderim de işte şimdi oralar soğuktur yaa :p

böyle gemi batsa ya türkiyede de... oof yine ne varsa yurtdışında var :queen: ulen bende bi yük gemisi batırıp içindekileri almazsam... :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim burda batmazlar ki....Denizlerimizi bilem beğenmiyorlar...Ne var yani burdan geçip şööle bi yan yatsaydı?...Yatmaz ki ....Yatırmazlar ki.....:queen: :queen: :queen: :queen:

İstanbul lular duyduğuma göre Honda taşıyan gemi yarın saat 25.30 sularında boğazdan geçicekmiş....Ben yola çıkıyorum siz hazırlıklarınızı yapın...

Alttan matkapla delecem siz şile açıklarında bekleyin....:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar