Gericilerle bölücülerin ittifakı 500 yıl geriye gidiyor. Hiç şaşırtıcı değilsin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sadraf kardeş ceHApeyi eleştirmişsin Türkçü değil, bu kafayla iktidar olamaz diye. Arapçı akabe n'olcak peki ?
Anlıyorum ve görüyorum ki hanmfendinin pekaka ve onların siyasi uzantılarıyla al-gülüm ver gülüm yapma çabaları pek hoşunuza gitmemiş. 'Barış' süreciyle ilgili yorumlarınızı da alabilir miyiz. Hani şu akabe hokumetinin TERÖRİSTLERİ SINIRDA DAVUL ZURNAYLA KARŞILAYIP Bİ DE AYAĞINA DEVLETİN HAKİMİNİ SAVCISINI GÖTÜRDÜĞÜ SÜREÇ.
Hanmfendide malesef "g..e geldi aşkımız, ikimiz de şaşkınız" sendromu sezdim. Atatürk'ü anlamadan vatansever olduğunu iddia etmesi komik. Terör örgütü uzantılarıyla ilgili sosyal medya mesajları vatansever olduğu iddiasında olan biri için trajik. ceHApe belki 4 harflilerin oylarını almak istiyor, ama kazanacağından fazlasını kaybedecek bence.
Yukarida da yazmistim ben partiye odakli biri degilim cok girmemeye calisirim particilik islerine cunku ayriliktan baska bir ise yaramiyor. Ama son aylarda dikkatimi cekti chp nin durumu, partinin ismi ve kurucusuyla alakasiz osler icerisindeler ve mevcut vekil kadrosunun buyuk cogunlugu samimi degil.
Baris sureci sacmalikti ayrica belirtmek gerekirse. Hep soylerim terorle pazarlik yapilmaz yapilirsa da boyle "yuz verdik ayiya geldi s.cti haliya" durumu olur. Ancak dis politikalari goz onune aldigimizda son zamanlarda guzel isler yapiliyor acikcasi yillardir gormek istedigim tablo bu benim acimdan.