Motosiklet Sürücüsü Durdu. Arkadan Gelenler Duramadı (video)

Birbirlerine girdiler. Motosiklet sürücüsü bir genç kırmızı ışıkta durunca bakın neler oldu. Motosiklet sürücüsü durunca zincirleme trafik kazası meydana geldi. O anlarsa kameraya yansıdı. Kaza Avusturalya'da yaşandı. Motosikletli bir genç yolda ilerken kırmızı ışık yandı. Genç, motosikleti durdurunca arkadan gelen aracın çarpması kaçınılmaz oldu. Ancak kaza bununla sınırlı kalmadı. Arkadan gelen araçlar da duramadı. Onlarda bir öndeki araca çarptı. Kazada 3 otomobil ve bir motosiklet birbirine girdi. Ancak ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrası insanların soğukkanlılığı ise dikkat çekti.

Kaynak: tvemhaber.com

Ekli dosyalar

• motosiklete-arkadanm-carpti.jpg
    motosiklete-arkadanm-carpti.jpg
    54.8 KB · Görüntüleme: 19,955
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gayet Saygılılar ve olayı kavgaya getirmiyorlar cana gelceğine mala gelsin hesabından

Böyle durumlar gerçekten çok tehlikeli. Özellikle otoban veya çevreyolu gibi yerlerde ani duruşlarda mutlaka dörtlü çakarları kullanın. Adamın verilmiş sadakası varmış.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Türkiyede olsa ambulans gerekmeyen kazaya 5 ambulans giderdi.. Bahçıvan uşağa tarzı bi kavga çıkardı.. adamlar saygılı..

adamların sakinliği,hoşgörüsü takdire şayan..ölen varmı?yok..ağır yaralı ? yok...o zaman hayat devam ediyor,neyse zarar çıkaralım..
olay bu aslında ama ülkemiz için geçerli değil bunlar...ortam feci şekilde karışırdı,yani bana yapılsa girerdim herife ne yapan söylim,böyle kaza ne gördüm ne duydum,resmen araba motoru yedi..

Işıkta durmamış

Adam havalandı resmen

Bizde olsa tabi manzara değişirdi.

Gençler rica etsem bi durumu açıklayın, şimdi adama arkadan çarptılar adam havalandı ayaklarının üzerine düştü, öyle mi ? Yoksa adam selenin üstünde totosunu kaydırıp mı iniyor , :) Ben o kısma takıldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Yahu adamın ayakkabıları bile çıktı kamerada :)

Gençler rica etsem bi durumu açıklayın, şimdi adama arkadan çarptılar adam havalandı ayaklarının üzerine düştü, öyle mi ? Yoksa adam selenin üstünde totosunu kaydırıp mı iniyor , :) Ben o kısma takıldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

artçı selesıne yatıyor tekrar duzelıyor artcı selesı tutuyor :D adamı ama motor nasıl oyle kaldı tuhaf :)

Adam arkadaki aracın üzerine düşüyor sanırım.

buradan çıkarılacak ders ışıklarda durmak üzereyken (mümkünse iki araç arasında duruyoruz ) aynadan kontrol yapıyoruz arkadaki aracın durumu ney duramayacak gibiyse heman araçların arasından kaçabildiğimiz kadar kaçmaya çalışıyoruz

video da gözüküyor zaten jettanın sağı boş hatta videonun bir kısmında dikkatli bakarsanız arkadan gelen Toyota sağ dikiz aynasından anlık olarak gözüküyor

Son düzenleme:
bence ilk motora çarpma ile kaza olmamış ilk önce en arkadaki eleman arabaya çarpmış arabalar birbirine yakın olduğu için zincirleme reaksiyon olarak en son motora patlamış ilk motora çarpsa idi arkadakiler takip mesafesinden durabilmeleri gerekirdi ve motordaki elemanın daha çok etkilenmesi gerekirdi zaten motorun takılı kalmasından'da bunu anladım benim düşüncem böyle

Gereksiz yere şeridinde durmuş. Sağdaki boşluğa doğru girebilir, hatta yavaşlarken bir iki araba ilerleyip yanda durabilirdi. Başka zaman trafikte yanlardan kaçılıyor da burada niye zınk diye durmuş hemen ...

Şehirlerarası yollarda ışıklarda kırmızıya denk geldiğimde mümkün olduğunca emniyet şeridine çekiyorum; millet geçtikten sonra hareket ediyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBr 250 kullanan adamdan ne beklenir, acemi motoru acemi sürücü gayet normal, gebermediğine dua etsin.

DKN

biri gelsede vursa diye bekliyomuş zaten. bu kaza videolarını herkesin izlemesi lazım bi şekil herkes kendini geliştirebilmeli. şuraya gittim özel eğitim aldımla olmaz bu iş.

Şerit arası gitmek her ülkede yasal değil. O yüzden nizami bozmuyordur.

İlk çarpan siyah araç arkadaşlar hasar boyutlarına ve tepkilere bakarsanız

Merhaba,

Motor surucusunun onundeki araçlar kirmizi isikta duruyor. Haliyle motor surucusu de surmus dikkat edin..

Yeşil yandığında hareketlendi ondekiler. Motor surucusu de hareket etmek uzereyken, arkadaki carpti.

Büyük ihtimalle motorcunun arkasındaki araç ile arasinda mesafe vardi , az denmeyecek kadar ki hızlı geldi ve durmadi ,duramadi trafik hareketleniyor diye dusunuyorum..

Bizim ülkede olsa kazada yara almasan bile dayaktan hastaeye gidilirdi.Türkiyede tokalaşanı görmedim bile suana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar