Motosiklet Sizce ?

Motosikletin sizdeki olan bagımlılıgı...

• Kullanılan toplam oy
    107
Çok kötü motosiklet kazalarına şahit oldum:( Duygusal olmamak lazım. Ciddi bir kaza geçirirsem bırakırım.

Bi transite girdim kafadan,motorumu kendi ellerimle topladım gene bindim.Bu sefer bi megane a geçirdim ağır yaralı kaldırıldığım hastanelerden 3 saatlk müşaade sonrası koşarak motorumun yanına geldm.Akıllan artık diyenlere Sözüm:
Siz akıllanın ulan.Hayatım o benim!

geçirdğim bu iki büyük kazada karşı tarafın dikkatsizliği neden oldu hep...FARKEDİLMEK İSTİYORUZ ARTIK! onlar bizi farkedene kadar devam bu sevdaya...

Saygılarımla...:cat:

Uzerinde öleceğimi bilsemde bırakmam :)
Vasiyetimdir beni motorumla gömün :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
Üzerinde öleceğimi bilsemde bırakmam ::plus1::

evet abim, olay budur....
bırakmadım
bırakmıyorum
bırakmayacağım....

ben onun yüzünden evlenmedim bile yaw, ölüm mü korkutacak beni...

( kazasını da belasını da yaşadım da söylüyorum... bilen bilir :bounce: )

Bu ülkede "üzerinde ölceğimi bilsemde bırakmam" gibi seçenekler anketlerde hala olduğu,motorcular ısrarla fark edilmediği sürece binicem ne zaman ki motosiklete saygı duyarlar o zaman ben de motor kapımın önünde dururken artık kontağı kapama zamanı geldiğinde mutlu mesut bir motorcu olarak yatakta ölmeyi tercih ederim.

O zamana kadar Allah bi engel çıkarmazsa motor üstünde ölmek tek isteğimdir...:rendeer:

Sanırım ben bu sorunun cevabını birkac ay önce verdim.. :)
Ama her zaman sölemişimdir, bana güven olmaz....... :queen:

şu yer kabuğunda bu aleti en iyi ben kullansam bile motor kullanmam

ama vazgeçemiyorum gördüğümde bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum

elimi uzatıp tutabilecek kadar yakın ama yıldızlar kadar uzak :p

MOTOR BENİM 7 YAŞINDAN BERİ AŞIK OLDUĞUM İÇİMDEN HİÇ GİTMEYEN BİR HEYECAN BAZEN ONU HAYAL ETTİKÇE SESİNİ DUYDUKÇA BİNDİKÇE KALBİM DURACAK GİBİ OLUYOR ARTIK ÇOK UZAKTADA OLSA ONUN SESİNİ BİR MODİFİYELİ ARABADAN BİLE AYIRT EDEBİLİYORUM VE HER DEFASINDADA TAHMİNLERİM DOĞRU ÇIKIYOR BAZEN ARKADŞLARIM ŞAŞIRIYOLAR HEH HEH HEH ÇOK GÜZEL BİŞİ YA UF YİNE HEYECANLANDIM PARMAKLARIM ŞAŞIRDI ....:cherry:

Öleceğimi Bilsem De Yine Bırakmam ! aMa Neden Ailem Üzülsün Ki ? :) Bu Lafın Tam Ortasında Kaldım :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yemeğimden kısıp benzin aldığımı hatırlarım.üzerinde öleceğimi tahmin ediyorum.bırakma gibi bi niyetim yok:cyclopsan

motosiklet kullanmaya ihtiyacı olmayıp da keyif için kullananlardanım, yani forumdaki birçok kardeşim belki işi gereği mecburen kullanıyor olabilir.
arabam da olmasına rağmen motosikletin keyifi farklı.
bu da şunu gösteriyor bu bir ruh meselesi, bir insan neden durup dururken motosiklet bağımlısı olur, ya da eşim, kardeşim dahil sülalemde ve çevremde herkesin karşı çıktığı motosiklet neden benim için bir keyif aracı, araba kullanmaktan tabiki daha zor ve tehlikeli bunu da biliyorum ama seviyorum, çok uzun yıllar bu zevki bir hobi olarak yapacağım.
bu sevgi belki de bilinç altımıza çocukluğumuzda farkında olmadan atılan ve bizleri derinden etkileyen gelişmelerin sonucu da olabilir. belki de herkesin yapamadığı bir işi yapmanın verdiği tıbbi bir haz veya ego tatmini de olabilir.

özetle Allah motosiklete binemiyecek duruma düşürmesin, her sonuç ta yine kullanırım.
sadece her olaydan bir ders çıkarıp bir dahaki seferde daha deneyimli olmayı düşünmemiz gerekli,
araba kullanıp ta sorun yaşamayan var mı, ama yine araba kullanıyoruz. aynı şey.
sevgiler, saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar