Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende üzerinde ölceğimi bilsem bırakmam tabiki ama aile baskısından mecbur bırakırız anneler başlar bidaha binersen hakkımı helal etmem her gören binme tehlikeli der beni daha çok çıldırtrlarbende ölceğimi bilsem tabiki bırakmam
Hayatda hic bir sey ( bazı seyler harıc ) ölmeye deyecek kadar önemli değildir.."Bence" 2 kere kaza yaptım ( 2 sıde araba ile carpısmalı vurmalı ) Gram sogumadım motordan ALLah Korusun çok ciddi bir kaza yaparsam durumu gozden gecırırım...
hala mı biniyosun sorusuna çokça maruz kalmış biri olarak söylüyorumki bırakmak zor, we fakat sewdiklerimi üzmemek adına çok sıkışırsam bırakırım. yerini doldurmak için ne yaparım orası meçhul.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öleceğinizi bilseniz yürümeyecek misiniz. uda benzer bişey bence. küçükken çok düştük dizlerimizi parçaladık. ama halen daha yürüyebiliyoruz bıkmadan usanmadan. motor sevgisi de bence öyle bişey. düşsem de kalkıp devam ederim
Herkez diyor bi gün öleceksin bu motor yüzünden diye ama hiç aldırmıyorum tersine dahada çok bağlanıyorum motorsiklete
Uzerinde öleceğimi bilsemde bırakmam. diyorum :cat: