Motosiklet Ruhsat Sorunu

Motoru aldığımda sigorta sonrası 1 hafta içinde gelecek demişlerdi. Sigortayı 2-3 gün içinde yaptırdım ama ruhsatım gelmedi. Aslında aklımdan da çıktı gitti. Şimdi geçen arabayı satınca aklıma geldi..

Geçen polis çevirmesine girdiğimde tüm evraklar tamam demişti ruhsat nerede diye sormayınca iyice bilinç altımdan kaybolup gitmiş.

Şimdi bize bağlı ptt şubesine mi geliyor bu ruhsatlar ? Orada yoksa nereden alabilirim ?

SAygılar

Tam olarak bi şey söylemem yanlış olur ben emniyette kağıtları ne alınca hemen verdilerdi ruhsatıda

valla kardeşim ben cbr250r aldım yeni. rutsatı 20gün sonra eski evimin adresine gelmiş sorun bende adres guncellemesı yapmadım muhtarlıktan.. herneyse 20gün içerisinde geliyor.. getiremeseler bile sen noterden verdiğin telefon numarasından arıyorlar sana şubeyi soyluyorlar gıdıp alıyorsun 5tl ücretle iyi akşamlar.

15 veya 20 gün içinde ruhsatı emniyetten almazsanız postayla gönderiyorlar

Satıış sözleşmesindeki iikamet adresinize gönderiyorlar. Aldığınızda kişi sayısını kontrol edin yanlışlık varsa muayenede sorun yaşarsınız.

Motor satış sonrası Sigorta olsun,,,olmasın şubene başlı trafik şubesinden alabiliyorsun,
almazsan eğer,
15 gün ruhsat seni bekler,
15 gün sonrası ptt ile gönderim sağlanır,
ve adreste olmamanız durumunda semtinizdeki ptt şubesine bırakılır,,,

ptt şubesinden de bir hafta içinde sanırım almazsanı tekrar eminyete geri gider,

motoru aldım 1 hafta sonra ruhsatı emniyetten aldım
sigortayıda 1 ay geç yaptırdım hiç sigortan var mı vs sorulmadı ruhsatı anında alabildim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar