Motosiklet Pantalonu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biker jeans ın pantalonunu yıllardır kullanıyorum... Knox proteclerle bayağı uyumlu.. Dışarıdan bakıldığında belli bile olmuyor..
Ben çok memnunum..

Konuyu uzun süre sonra hortlatacağım ama Bikerjeans pantalonlara impatech koruma kullanan var mı :) Sastec ve impatec koruma dolu ev kno u da almalı mıyım :)

Konuyu uzun süre sonra hortlatacağım ama Bikerjeans pantalonlara impatech koruma kullanan var mı :) Sastec ve impatec koruma dolu ev kno u da almalı mıyım :)
Sastec diz korumaları uyuyor ama biraz zorlama oluyor, ekstra baskı yapıyor dizlerde otururken. Kalça korumaları uymuyor.

Impactec korumaları çok çeşit ama bildiğimiz düz versiyonlar iki taraftan da uymuyor. Bir de yeni delikli hava alabilir modelleri var bu korumaların, belki bunun diz koruması olur bildiğim kadarıyla az biraz daha ufak olması gerek boyut olarak diğerinden.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben geçen hafta Tech 90 John Doe aldım ve ilk defa dün giydim. Bana eski, cefakar kotum Overlap'ten daha rahat geldi. Korumalarını da dükkanda kendi bedenime göre ayarladık.

Motosikleti
D400
Tam alacagım dönem yine kilo aldıgım için alamadım. hep hüzünlü izliyorum bu konuları.

Sastec diz korumaları uyuyor ama biraz zorlama oluyor, ekstra baskı yapıyor dizlerde otururken. Kalça korumaları uymuyor.

Impactec korumaları çok çeşit ama bildiğimiz düz versiyonlar iki taraftan da uymuyor. Bir de yeni delikli hava alabilir modelleri var bu korumaların, belki bunun diz koruması olur bildiğim kadarıyla az biraz daha ufak olması gerek boyut olarak diğerinden.
Anlaşılan mağazaya gidip onu da alacağız pantolonu sipariş ettim .Mağazası wov otelin ordaymış.Vecton mağazasından ürün almayacağım alıp sonra iadesiyle uğraşıyorum.

Ben geçen hafta Tech 90 John Doe aldım ve ilk defa dün giydim. Bana eski, cefakar kotum Overlap'ten daha rahat geldi. Korumalarını da dükkanda kendi bedenime göre ayarladık.
Nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. Bilmeden gidip almak yerine en azından bilinen yer kazansın.

Motosikleti
Hero Dash 125
İzmir'de Impactec korumaları Kahramanlar'da MotoPlus mağazası satıyor. İstanbul'da bulunan Vecton mağazası ile telefonla irtibat kurarak da satın alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar