Konfor ve kalite istiyorsan almalısın.. Farkı takar takmaz göreceksin..Konuyu uzun süre sonra hortlatacağım ama Bikerjeans pantalonlara impatech koruma kullanan var mıSastec ve impatec koruma dolu ev kno u da almalı mıyım
![]()
Sastec diz korumaları uyuyor ama biraz zorlama oluyor, ekstra baskı yapıyor dizlerde otururken. Kalça korumaları uymuyor.Konuyu uzun süre sonra hortlatacağım ama Bikerjeans pantalonlara impatech koruma kullanan var mıSastec ve impatec koruma dolu ev kno u da almalı mıyım
![]()
Anlaşılan mağazaya gidip onu da alacağız pantolonu sipariş ettim .Mağazası wov otelin ordaymış.Vecton mağazasından ürün almayacağım alıp sonra iadesiyle uğraşıyorum.Sastec diz korumaları uyuyor ama biraz zorlama oluyor, ekstra baskı yapıyor dizlerde otururken. Kalça korumaları uymuyor.
Impactec korumaları çok çeşit ama bildiğimiz düz versiyonlar iki taraftan da uymuyor. Bir de yeni delikli hava alabilir modelleri var bu korumaların, belki bunun diz koruması olur bildiğim kadarıyla az biraz daha ufak olması gerek boyut olarak diğerinden.
Nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. Bilmeden gidip almak yerine en azından bilinen yer kazansın.Ben geçen hafta Tech 90 John Doe aldım ve ilk defa dün giydim. Bana eski, cefakar kotum Overlap'ten daha rahat geldi. Korumalarını da dükkanda kendi bedenime göre ayarladık.
Bağdat caddesinde opet arkasında vecton mağazası var tech90 ve Overlap satılıyor.Nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. Bilmeden gidip almak yerine en azından bilinen yer kazansın.
Yanlış sorduğumu farkettim.. İzmirde tavsiye edilen bir yer varmıdır ?Bağdat caddesinde opet arkasında vecton mağazası var tech90 ve Overlap satılıyor.
İzmirde tech90 mağazası yok ancak kahramanlarda riderdenim var.Yanlış sorduğumu farkettim.. İzmirde tavsiye edilen bir yer varmıdır ?
Teşekkürler.İzmirde tech90 mağazası yok ancak kahramanlarda riderdenim var.
Teşekkür ederim.İzmir'de Impactec korumaları Kahramanlar'da MotoPlus mağazası satıyor. İstanbul'da bulunan Vecton mağazası ile telefonla irtibat kurarak da satın alabilirsiniz.