Motosiklet.net'in 4 Prensi

olmazmı en keskininden rehasıda mis gibi kokar.Valla canım çekti şimdi buz gibi lıkır lıkır kafaya dikeceksin birde kıtır kıtır tanelerinden yiyeceksin ufffff neyseki evde varmış beklemeye gelmez aha ben gittim şalgam içmeyeeeeeeeeeee

Luckdove' Alıntı:
Motor Kardeş,

Bu sıkma nasıl birseydir? Gözleme falan gibi mi? Karnım acıktı şimdi... :)

Luckdove kardeş, motor anlatmaya çalışmış ama inan bana bu sıkma anlatılmaz, yaşanır (yenilir) !

Vay vay gene fotomontaj olmuşuz siteye :mrgreen: Evet güzel gezi oldu. 4 motosiklet.net üyesi atladık atlara hadiyin dedik ve gezdik. Yaz gelseydi sizinde başlardı geziler. Bizde 4 mevsim yaz :p

Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepsi çok güzel elinize ayagınıza saglıkda ben bişi merak ettim..
Şu "sıcak sıkma" nası bişi..:cherry:

Yaw millet bizden bahsediyomuş haberim yok :p
Biri benim kıza (BMW) laf mı attı :p :queen: :rendeer:
Hakikaten dosluk arkadaşlık böyle birşeymiş keşke sizlerde burada olup bizim paşlaştıklarımıza ortak olsanız. Ben bir türlü antalya'ya geri dönemedim oraya yerleşmeyi düşünüyordum ama şimdi kararımı sorguluyorum. Çok teşşekkür ederim MoToR, Makine ve Vasox'a. :rendeer:

abiler güzel bir gezi yapmıssınız. yav motorumu alsam aranıza girecemde alamadık bi türlü. yanı basımızda geziyolar biz anca siteden takip ediyoruz. abi kosarak size yetisebilirmiyim ya?:queen: :queen: neyse motorunuza saglık.

Umudunu yitirme dostum bi gün olur çünkü kendimden biliyom :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar