- Konu Yazar
Bugün hava açık ve güneşli hal böleyken bizde evde kös kös oturacak değilizya,çağın teknolojik aletlerinden olan gsm leri kullandık toplanma yeri ayarladık ve orda makine(hasan)fuut(fuat)MoToR(cengiz)yani ben buluştuk.Oradan incirliğe hareket,aradığımızı bulamadık ordan gelmişken vasox(murat)onuda alalım dedim vasoxu beklerken köyün çocukları sardı etrafımızı birtanesi yanma yaklaştı abiii SERSERİ MOTORUMU dedi kim lan dedim size böyle söyledi kızdım,birtaneside fuut'a bu terörist gibi demiş,anlamadım 7 yaşındaki çocuğun motorcular hakkındaki saplantısını nesye hasandan bir fikir çıktı,abi misise gidelim sıkma ayran yapalım, tamam uyar dedik ve yola çıktık........

Burası tarihi MİSİS köprüsü lokman hekimin ölümsüzlük iksirini düşürdüğü köprü daha fazla resim koyacaktık ama makinenin pili bitti....köyün çıkışındaki fotodan aldık ve devam ediyoruz

ortadaki ben MoToR sağımdaki vasox solumdaki makine.......

ortadaki fuut solundaki vasox solundaki MoToR

dönüşü otobandan yaptık,şehir içine girmeyelim dedik.Mekan moto club günün yorgunluğunu atmak ve sıcak bir çay içmek

mekan burası

1 saat kadar burda oturduk sohbet muhabbetettik.Akşam canlı müzik varmış ssatlerimizi ayarladık 21:00 da görüşmek üzere ayrıldık.

burasıda dışardan görünüm saat ilerlediği için karanlık çıkmış.Esas bomba yarın sabah kahvaltı ve bir gezi daha kaç motor oluruz bilemiyorum ama onlarıda yarın sizlerle paylaşacağım hoşçakalın motosiklet net'te kalın:rendeer:

Burası tarihi MİSİS köprüsü lokman hekimin ölümsüzlük iksirini düşürdüğü köprü daha fazla resim koyacaktık ama makinenin pili bitti....köyün çıkışındaki fotodan aldık ve devam ediyoruz

ortadaki ben MoToR sağımdaki vasox solumdaki makine.......

ortadaki fuut solundaki vasox solundaki MoToR

dönüşü otobandan yaptık,şehir içine girmeyelim dedik.Mekan moto club günün yorgunluğunu atmak ve sıcak bir çay içmek

mekan burası

1 saat kadar burda oturduk sohbet muhabbetettik.Akşam canlı müzik varmış ssatlerimizi ayarladık 21:00 da görüşmek üzere ayrıldık.

burasıda dışardan görünüm saat ilerlediği için karanlık çıkmış.Esas bomba yarın sabah kahvaltı ve bir gezi daha kaç motor oluruz bilemiyorum ama onlarıda yarın sizlerle paylaşacağım hoşçakalın motosiklet net'te kalın:rendeer:
Son düzenleme: