Motosiklet.net'in 4 Prensi

Bugün hava açık ve güneşli hal böleyken bizde evde kös kös oturacak değilizya,çağın teknolojik aletlerinden olan gsm leri kullandık toplanma yeri ayarladık ve orda makine(hasan)fuut(fuat)MoToR(cengiz)yani ben buluştuk.Oradan incirliğe hareket,aradığımızı bulamadık ordan gelmişken vasox(murat)onuda alalım dedim vasoxu beklerken köyün çocukları sardı etrafımızı birtanesi yanma yaklaştı abiii SERSERİ MOTORUMU dedi kim lan dedim size böyle söyledi kızdım,birtaneside fuut'a bu terörist gibi demiş,anlamadım 7 yaşındaki çocuğun motorcular hakkındaki saplantısını nesye hasandan bir fikir çıktı,abi misise gidelim sıkma ayran yapalım, tamam uyar dedik ve yola çıktık........

Burası tarihi MİSİS köprüsü lokman hekimin ölümsüzlük iksirini düşürdüğü köprü daha fazla resim koyacaktık ama makinenin pili bitti....köyün çıkışındaki fotodan aldık ve devam ediyoruz

ortadaki ben MoToR sağımdaki vasox solumdaki makine.......

ortadaki fuut solundaki vasox solundaki MoToR

dönüşü otobandan yaptık,şehir içine girmeyelim dedik.Mekan moto club günün yorgunluğunu atmak ve sıcak bir çay içmek

mekan burası

1 saat kadar burda oturduk sohbet muhabbetettik.Akşam canlı müzik varmış ssatlerimizi ayarladık 21:00 da görüşmek üzere ayrıldık.

burasıda dışardan görünüm saat ilerlediği için karanlık çıkmış.Esas bomba yarın sabah kahvaltı ve bir gezi daha kaç motor oluruz bilemiyorum ama onlarıda yarın sizlerle paylaşacağım hoşçakalın motosiklet net'te kalın:rendeer:

Son düzenleme:
Valla motor kardeş gezi güzel paylaşım da öyle,

Yalnız aklıma gelmişken sizin orada "karanlıkta resim çekme" kursu falan var mı ?
Aklıma takıldı da :mrgreen:

üstad motor işini yaza bırakmayı düşünürken böyle resimler, dostlukları formlara taşıyıp heveslendiriyosunuz insanları yaa. pazartesş aldırcaksınız bana motoru. ama bi itiraf isterseniz çok güzel olmuş ellerinize yüreklerinize sağlık.:cat:

ledo kardeşim öyle bir kurs açılmadi gitti açılsa ilk giden herhalde fuat olurdu:queen: ama sen yarın seyret manzarayı manyak bir gezi olacak,siz istanbulda karın çamurun içinde oturun sizlerin yerinede gezeriz,inat etmeyin kışın adanaya gelin yazın istanbula gidin burası türkiyenin tahitisi beaa:rendeer:

tahiti'ye selamlar. :)
gezin abicim. biz donuyoruz burada...:pale:

Son düzenleme:
oldumu şimdi ayıp be kardeşim....
biz burda karlar altında motoru zar zor çalıştıralım siz orda günlük güneşlik gezin oh ne ala memleket
al benden sana resim bugün çektim istanbul levent
indim temizledim çalıştırdım anca bu kadar oldu

Son düzenleme:
abi sitenin prensi diyince beni diyosun zannettim:queen:
güzel gezi olmuş, iyi eğlenceler:rendeer:

güzel geziymiş. 4 prens deyince (prens kısmından değil de 4 kısmından) derinlere atıf mı var dedim bir an :queen:

Motor Kardeş,

Bu sıkma nasıl birseydir? Gözleme falan gibi mi? Karnım acıktı şimdi... :)

luckdove,kardeşim şimdi sana nasıl tarif etsem elde yapılan ince bir yufka(yufka ne diye sorarsan anlatmam)sacın üstünde hafifçe dağlanıyor yani pişiyor sonracımaaaa alıyorsun onu üzerine tereyağı gezdiriyorsun ortasına tulum peyniri maydanozlu ve az kuru soğanlı yerleştiriyorsun sonra rulo gibi yapıp peçeteye sarıyorsun yoksa üzerine tereyağı dökülür.Sonra duble bir bardak çayla yiyorsun yada vitrine koyup seyrediyorsun doymadıysan bitane daha sarim hı:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum, acılı şalgamda olur bu havalarda..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar