Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
Bence hepsinin ayrı bir tadı var Doğa ile bütünleşeceksem enduro, hız yapmak yolu ile adrenalin olayında SS ,çevreyi rahatça seyrederek fazla hızlıda gitmeden keyifle gezeceksem cruiser Uzun yol yapacaksam touring isterdim.Yani keyfim duruma göre değişebilir.bunların içinde sadece enduroyu denemedim illa tek bir tercih yapmak gerekirse Enduro derim.

Moto show da bi yamaha R6 ya aşık oldum ben:mrgreen: Kesinlikle racing tutkunuyum ama enduroya da çok yakınım.Zaten ilk motorum sanırım YBR 125 olucak.Tecrübe kazanıp motorumu yükselteceğim zaman sanırım karar vericem.Çünkü uzun yol dağ tepe gezmek istiyorum ben.Kısaca ilk aşkım race ama enduro da gönlümde.:cat:

bende cruiser dedim
hani şöle 1000 cc civarında
her tarafı deri aksesurlı
nikelajları gözleri kamaştıran
üstünde evde koltuğumda oturur gibi oturabildiğim
bide homur homur homurdanan bi egzozu olan
bi makinaya hayatta hayır diyemem

Chopperların sesine, enduroların gidişine hastayım...
ancak ikisinden birini terchi et derseniz tabiki enduro derim... Yol, hava durumu dinlemez dere tepe düz gidebilirsiniz...
Saygılar...

şu A2 ehliyetini de alınca haziran girmeden vtx 1300ün üstünde olacağım:)
daha sonra hayal kurabilir miyim bilemiyorum....

dfa

aklım duygularım kısaca herseyim varaderoda ama yolum uzun daha ilk motorumu bile alamadım henuz :(

Chopper olcak yakında inşallah
Piyango vurursa yanına da bir enduro iyi giderdi
Ama nerdeeee:pale:

ben de ENDURO yu işaretledim ama premethusun dediği gibi sahip olduğumu değil de sahip olmak istediğim motoru...
şu an BWS i kullanıyorum:(

Su anda naked
Sonraki touring veya enduro
Yas kemale erince Cruiser

Cok param olsa yukardakilerden birine sahip olduktan sonra 2. Motor olarak SS ve maxi scooter...

Su anda naked
Sonraki touring veya enduro
Yas kemale erince Cruiser

Cok param olsa yukardakilerden birine sahip olduktan sonra 2. Motor olarak SS ve maxi scooter...

Şu andakini sormadık, hangisinden keyif alıyorsun diye sorduk :p Bize enduro diye ahkam kesiyorsun sonra gel naked'i işaretle. Peeeh :p

Ya pro anlatmak istedigim yasima ve bulundugum sartlara gore keyif alacagim motorun degisecegi.

60 yasinda Enduro veya ss den keyif alabilecegimi sanmiyorum.
Ayni sekilde su adada cruiser pek memnun etmez beni...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
SS bilmem de EMOK'a gittiğinde 50-60 yaş arası endurocuları görebilirsin :)

Emok ta moruklarmı var....:queen: :queen:
Şaka şaka...

Ama 60 yaşında ki endurocu düşünemiyorum..ben binmezdim şahsen....Ne o Tümsekten zıplasan ikide bir takma dişin düşer...Yaşlılıktan zaten her yerin titrerken bide motor titretecek....
En iyisi scooter veya cruiser...:wiinkk:

Cross'tan bahsetmiyoruz, enduro diyoruz :) Hani Türkiye yollarının gerçeği :p Funduro da diyebiliriz aslında karmaşa olmaması açısından.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cross'tan bahsetmiyoruz, enduro diyoruz :) Hani Türkiye yollarının gerçeği :p Funduro da diyebiliriz aslında karmaşa olmaması açısından.

Türkiye yolları gerçeği daha tehlikeli ya...Düştüğü çukurdan dolayı boynunu inciten çok tanıdığım motorcu var...Daha 20 - 25 yaşlarında....

Düşünsene 60 yaşındaki insanı...Zaten o yaşa gelene kadarki motor macerasından kapmıştır bir kaç arıza.....:bounce: :wiinkk:

Şööle yaylı motor olucak biraz.....Şavrole gibi......

Hah işte, yaylı motor = enduro :)

ktm3tas7.jpg

Emok ta moruklarmı var....:queen: :queen:
Şaka şaka...

Ama 60 yaşında ki endurocu düşünemiyorum..ben binmezdim şahsen....Ne o Tümsekten zıplasan ikide bir takma dişin düşer...Yaşlılıktan zaten her yerin titrerken bide motor titretecek....
En iyisi scooter veya cruiser...:wiinkk:
:pr: :jocolor: ::angry2:: ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::unsure:: ::cekic::

sana inat cross bincem...Eskişehire gelince arkadan gelir takma dişlerimi toplarsın artık:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar