Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
Şöyle güzel bi naked hiç fena olmaz dı hani :) Allah herkesin hayallerine göre versin :)

Türkiye şartlarinda Ve Yollarinda Enduro Dan Başka Motorla Rahat Yolculuk Yapmak Biraz Zor Ve Kisitlidir...

En çok Macerayi Ve Farkli Parkurlarin Tek Motoru Endurao Olduğu Için Benim Tercihimdir.

şu An Hala Bir Hayal Olsa Da ...

Ama En Yakin Zamanda Almayi Düşünüyorum...

Her yiğit in yoğurt yiğişi farklı olduğu gibi her binicinin tarzıdı farklı tabi benim tarzım da COOPER :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

genelde asvallta ve şehiriçinde kullanmayı sevdiğim için naked diyorum. umarım iyi bir naked sahibi olurum ilerde.

küçüklüğümden bu tarafa hep spor model motorlardan hoşlandım ki bizim zamanımızda nerdeeee bu kadar motor yazın gelmesini beklerdik turistler motorla gelsinlerde onları seyredelim..
yıllar yıllar sonra artık benimde bi CBR 600 F race motorum oldu ve son yaşadıgım beş ay hislerimi anlatmam mümkün değil ben bu güna kadar yaşamıyormuşum..
vede şımardım önümüzdeki sezon CBR 600 RR sonraki sene (eğer yaşarsam) R1 hayalim bakalım hayırlısı....

bende hız ve adranalin diyorum şu an ss seviyorum ama endru sanırım yaşam biçimim doğada olmakkeşfedilmedik yerleri dolaşmak istiyorum buişi 74 model r/60 bmw mle arasıra yapıyorum o çünki her yol şartına uyuyor ama surat te yapıyor fakat ben ssdiyorum şimdilik suzukiye daha çokzaman ayırıyorum.:cat:

boyum ve keyfe düşkünlüğümden dolayı cruiser seviyorum şu ana kadar 3 farklı tip motor kullandım ama cruiser tarzı motoru daha kaullanışlı ve rahat buluyorum. asıl kararımı SS kullandıktan sonra verebilirm ancak.
şuan gönlümde yatan Dragstar

Ben her ne kadar başlangıç amacıyla cbr 125 kullanıyor olsam da asıl amacım gezmek. Önüme ne çıkarsa çıksın( dağ, tepe, su, çamur vs.) yola devam etmeliyim. Zaten benim cbr'de de enduro ruhu var.

edy

ben supersport severim. ama ileride bi tanede enduro almak istiyorum. babamda enduro vardı her yere girer çıkardı ben giremezdım ss'le sinir olurdum. ama oda tatıle giderken bana yetişemezdi. oda bana sinir olurdu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr 600 rr den ötesini tanımam

İlk olarak Tabiki Enduro yanınada 1 tane Naked olursa süper olur derim başkada bişey demem:cat:
Dip not :eek:yumu Enduroya verdim:)
Bidaha dip not:Şu anda YBR kullanıyom:)

Olabilir yolda giderken tek teker yaparken düşmüştür belki :p :cherry:

ben enduro tercih ediyorum.bir adet XT 660 R heryolda gitmek için uygun.özellikle benim gibi doğa sporlarıyla uğraşan biri için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar