Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
abi 2 tekerli ve motoru olan tüm araçları seviyorum.motorlarımdanda menunum ama şimdiki hayalim ise bir xt ailesine katılmak...

Tabii ki Enduro.Yol sorunun yok.Gözünün gördüğü gönlünün dilediği yere git.Unutmayın motorsiklet kullanmak özgürlüktür.

Valla şu an cbf150 kullanıyorum, ama ilerde şöyle bir Shadow ya da Dragstar olr mu diyorum da, bu arada da Transalp de her geçen gün daha mantıklı gelmeye başlıyor gözüme. Galiba motosiklete binmeye başlayınca bazı şeylere farklı gözle bakmaya başlıyor insan. Oyumu cruiser'a verdim yine de, ömrüm yeterse ille de bir gün şöyle sıkı bir cruiser almayı isterim doğrusu, belli bir süre cruiser'a binemezsem içimde kalır valla.:)

benim seçimim ss oldu
Prometheus senin EgeKnn ile girmiş oldugunuz bu ss ve enduro karşılaştırmasını üzülerek söylemek zorundayım ki EgeKnn kazancak.:mrgreen: anket sonlandıgı zaman ss kullanmak isyenlerın sayısı enduro kullanmak isyenlerin sayısını katlamış olcakk çok üzücü bir durummm:queen:
birgün sakallarım beyaz çıkmaya başlarsa ve baston kullanacak durumda olursam ancak enduro kullandırım:mrgreen:

birgün sakallarım beyaz çıkmaya başlarsa ve baston kullanacak durumda olursam ancak enduro kullandırım:mrgreen:

Benim saçlarım ağarmaya,sakallarım kırarmaya,kıllarım aklanmaya çoktan başladı.:salut: (Başka yerlerimde beyazlamış hanım söylüyor ama söylersem ayıp olur):cherry:
Tez tarafından bana bir enduro motor buluna.:cherry:
Çocuklarda büyüdü,turlara çıkma zamanı gelmiştir artık.:wiinkk:

Enduro al çok yaşa :cherry: :rendeer:
Siz demeseniz de ben biliyorum.
Bir yerlerim kaşınıyor,İnşallah önümüzdeki sezon geçer.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Özümde vahşi bir nakeci yatsa da 600f tarzı sport touringlerden birisine sahip olmak isterdim.

Arada çamura bulanıp, hoplayıp zıplamak içinse çin işi bir kros fena olmazdı doğrusu:)

Umarım o günleri görecek vaktin olur :p :queen:

Enduro al çok yaşa :cherry: :rendeer:

ya ne tesadüf bende endurocular için endişeliyom birgün dagda bayırda yaban hayvanlarına yem olup gidecekler üzülcez burda:salut: :mrgreen:
birgün yine bir geçmiş olsun topigi açılcak
ankara mt:sayın modumuz Prometheus hastanede yatmaktadır kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inş en kısa zamanda ayaga kalkar.

ELINT:hayırdır nerde kaza yaptı kim çarptı. yoksa yine bayan sürücüler mi?
ankara mt: yok yok bayan sürücü degil
ELINT:kim ozaman hangi kafasız sürücü çarptı:silent:
ankara mt:abi tam olarak sürücü oldugu söylemez. araba çarpmadı.
ELINT:yaya oldugundamı çarptılar:silent:
ankara mt:yok abi motosiklet tepesinde olay oldu.
ELINT: olum deli etme adamı ne oldu .şunu açıkça anlatsana
ankara mt:prometheus dağda enduro yaparken ayıların saldırısına ugramış. ayıların elinden zor almışlar:salut:
ELINT:ben ona demiştim ss kullan enduro ile çok yaşmazsın diyeee zuhaha:queen: :queen: :queen:

aslında ben hızı severim yola çıktımmı tam gaz gitmeyi severim,1000cc motor ile,
bazen de dagda bayırda yol olmayan yerlere girmeyi severim,gs 1200 bmw olsa gerek tam gaz çamura,
içim açılsın diye kalabalık yerlere girmeyi severim şöyle altımda burkman 650 olursa rahat ederim diye,
ama şimdi altımda scooter var ben bununla bu saydıklarımın hepsini yapıyorum, dag yoluna da çıkıyorum, otobana girip 140 da basıyorum işlek caddeye girip milletide seyrediyorum.bana hepsinden birer tane lazım aslında...

ya ne tesadüf bende endurocular için endişeliyom birgün dagda bayırda yaban hayvanlarına yem olup gidecekler üzülcez burda:salut: :mrgreen:
birgün yine bir geçmiş olsun topigi açılcak

Tabi sen doğayla iç içe olamıyon diye kıskanıyorsun bizi :p Bilmiyorum artık arkadaşlarını görünce kötü olacağından mı korkuyorsun napıyorsun :p

ankara mt:sayın modumuz Prometheus hastanede yatmaktadır kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inş en kısa zamanda ayaga kalkar.

ELINT:hayırdır nerde kaza yaptı kim çarptı. yoksa yine bayan sürücüler mi?
ankara mt: yok yok bayan sürücü degil
ELINT:kim ozaman hangi kafasız sürücü çarptı
ankara mt:abi tam olarak sürücü oldugu söylemez. araba çarpmadı.
ELINT:yaya oldugundamı çarptılar
ankara mt:yok abi motosiklet tepesinde olay oldu.
ELINT: olum deli etme adamı ne oldu .şunu açıkça anlatsana
ankara mtrometheus dağda enduro yaparken ayıların saldırısına ugramış. ayıların elinden zor almışlar
ELINT:ben ona demiştim ss kullan enduro ile çok yaşmazsın diyeee zuhaha

Yahu esas ayılar burada uludağ da bizi yemedi de başkentimizde proyumu yiyecekler.:queen: :queen: :queen: :queen:

Tabi sen doğayla iç içe olamıyon diye kıskanıyorsun bizi :p Bilmiyorum artık arkadaşlarını görünce kötü olacağından mı korkuyorsun napıyorsun :p

neeeeeeeeeeeeeeeee:queen: :queen: ben mi dogayla iç içe degilim:queen: :queen:
rizenin ardeşen ilçesindeyim. ve burda zorunlu olarak günün 24 saati dogayla iç içeyim. uyuyorum doga uyanıyorum doga işe gidiyorum doga yani nereye baksan hep doga . maşallah buralarda doga fışkırıyo:mrgreen:
yakında sabah kayvaltısını ayılarla yapcaz onlar balıkları tutuacak bende pişircem:salut: :salut:
dogadan gına geldi artık birazcık asfalt otoban felan görmek istiyomm:mrgreen:

neeeeeeeeeeeeeeeee:queen: :queen: ben mi dogayla iç içe degilim:queen: :queen:
rizenin ardeşen ilçesindeyim. ve burda zorunlu olarak günün 24 saati dogayla iç içeyim. uyuyorum doga uyanıyorum doga işe gidiyorum doga yani nereye baksan hep doga . maşallah buralarda doga fışkırıyo:mrgreen:
yakında sabah kayvaltısını ayılarla yapcaz onlar balıkları tutuacak bende pişircem:salut: :salut:
dogadan gına geldi artık birazcık asfalt otoban felan görmek istiyomm:mrgreen:

He o zaman ayrı, Trabzon Sürmene'de kaldım 4 ay kusacaktım yeşil ve maviden :cherry: Neyse konuyu dağıtmayalım, ENDURO :bounce:

Üstüne bir kere binmemiş, yakından bir kere görmemiş de olsam sanırım en sonunda dönüp dolaşıp gideceğim motor bir VFR 800 olurdu. Sport touring diyorum :cat:

Üstüne bir kere binmemiş, yakından bir kere görmemiş de olsam sanırım en sonunda dönüp dolaşıp gideceğim motor bir VFR 800 olurdu. Sport touring diyorum :cat:

VFR benim de idealim ancak Avrupa'nın kaymak asfaltlarında kullnılacak bir touring o da. Ülkemin yamalı yollarında haşat olur alet. :cherry:

abi naked ları seviyorum ama ss ları daha çok seviyorum ama elbet bi gün bi endurom olcak yaklaşık 10 sene sora :queen: sonuç olarak enduro diyorum xt660 olsa 10 sene beklemem şimdide kabülüm aslında :wiinkk:

enduro-cross ..yada offroad keyfini yaşayabileceğim herhangi bir makine :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar