abi 2 tekerli ve motoru olan tüm araçları seviyorum.motorlarımdanda menunum ama şimdiki hayalim ise bir xt ailesine katılmak...
birgün sakallarım beyaz çıkmaya başlarsa ve baston kullanacak durumda olursam ancak enduro kullandırım:mrgreen:
birgün sakallarım beyaz çıkmaya başlarsa ve baston kullanacak durumda olursam ancak enduro kullandırım:mrgreen:
Siz demeseniz de ben biliyorum.Enduro al çok yaşa :cherry: :rendeer:
Umarım o günleri görecek vaktin olur:queen:
Enduro al çok yaşa :cherry: :rendeer:
ankara mt:sayın modumuz Prometheus hastanede yatmaktadır kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inş en kısa zamanda ayaga kalkar.
ELINT:hayırdır nerde kaza yaptı kim çarptı. yoksa yine bayan sürücüler mi?
ankara mt: yok yok bayan sürücü degil
ELINT:kim ozaman hangi kafasız sürücü çarptı:silent:
ankara mt:abi tam olarak sürücü oldugu söylemez. araba çarpmadı.
ELINT:yaya oldugundamı çarptılar:silent:
ankara mt:yok abi motosiklet tepesinde olay oldu.
ELINT: olum deli etme adamı ne oldu .şunu açıkça anlatsana
ankara mtrometheus dağda enduro yaparken ayıların saldırısına ugramış. ayıların elinden zor almışlar:salut:
ELINT:ben ona demiştim ss kullan enduro ile çok yaşmazsın diyeee zuhaha:queen: :queen: :queen:
ya ne tesadüf bende endurocular için endişeliyom birgün dagda bayırda yaban hayvanlarına yem olup gidecekler üzülcez burda:salut: :mrgreen:
birgün yine bir geçmiş olsun topigi açılcak
ankara mt:sayın modumuz Prometheus hastanede yatmaktadır kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inş en kısa zamanda ayaga kalkar.
ELINT:hayırdır nerde kaza yaptı kim çarptı. yoksa yine bayan sürücüler mi?
ankara mt: yok yok bayan sürücü degil
ELINT:kim ozaman hangi kafasız sürücü çarptı
ankara mt:abi tam olarak sürücü oldugu söylemez. araba çarpmadı.
ELINT:yaya oldugundamı çarptılar
ankara mt:yok abi motosiklet tepesinde olay oldu.
ELINT: olum deli etme adamı ne oldu .şunu açıkça anlatsana
ankara mtrometheus dağda enduro yaparken ayıların saldırısına ugramış. ayıların elinden zor almışlar
ELINT:ben ona demiştim ss kullan enduro ile çok yaşmazsın diyeee zuhaha
Tabi sen doğayla iç içe olamıyon diye kıskanıyorsun biziBilmiyorum artık arkadaşlarını görünce kötü olacağından mı korkuyorsun napıyorsun
![]()
neeeeeeeeeeeeeeeee:queen: :queen: ben mi dogayla iç içe degilim:queen: :queen:
rizenin ardeşen ilçesindeyim. ve burda zorunlu olarak günün 24 saati dogayla iç içeyim. uyuyorum doga uyanıyorum doga işe gidiyorum doga yani nereye baksan hep doga . maşallah buralarda doga fışkırıyo:mrgreen:
yakında sabah kayvaltısını ayılarla yapcaz onlar balıkları tutuacak bende pişircem:salut: :salut:
dogadan gına geldi artık birazcık asfalt otoban felan görmek istiyomm:mrgreen:
Üstüne bir kere binmemiş, yakından bir kere görmemiş de olsam sanırım en sonunda dönüp dolaşıp gideceğim motor bir VFR 800 olurdu. Sport touring diyorum :cat: