Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
Sürmekten en çok keyif aldığınız türdeki motosikleti oylayarak, Motosiklet.NET üyeleri arasındaki araştırmamıza katılınız.

Bu motora sahip olmanız gerekmiyor, örneğin ben (Prometheus) CBR 125 kullanıyorum ancak hayalimde enduro var ve enduro'yu işaretliyeceğim. Bu yüzden anketimiz sahip olunanlarla değil sahip olunmak istenen motorlarla ilgilidir.

Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz.

Prometheus & EgeKnn

Motosikleti
Forza250-cygnusL
er5 almayı düşünüyorum...Tarzı tam bana göre......

Aslında cruiser tarzını hep kendime daha yakın görmüştüm.Fuarlarda dahil bir çok yerde boyum 174cm olmasına rağmen naked'larıda rahatlıkla kontrol edebileceğimi keşfettikten sonra tercihim naked kaydı.Hali hazırda ikinci el naked'ları çok ciddi araştırmaktayım.

YAMAHA xt 125 x.. Xt Modelleri Tam Bana Gore :) Aslında Tüm Endurolar Bana Göre :) Yok yok bütün motorlar bana göre :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
scuteri çok seviyorum çünkü yakıt bayağı ekonomik birde fitesli motor kullanmasını bilmiyorum oda bir etken ama 400 lük bir scuter hayelim.

Enduro kullanıyorum, naked da kullanabilirim ama bir SS veya cruiser asla kullanmam.

Yazmama gerek yok herkes biliyor zaten :) :p
Trans tan evvel bir XT 660 X sahibi olsam süper olur :cherry:

Enduroyu ve bilhassa krosu seviyorum,lakin boyum 1.62 ayak parmaklarım dahi yere ulaşmıyor,yani yere yakınım.:cherry:
Nakedi tercih ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık yeter beni aşıyor diyene kadar SS ten inmem ancak her SS kullananın sonu endurodur... ( ihtiyarlık belirtisi ) :p bir gün bineceğim elbette ama daha çok uzak bende SS diyorum.... !!!!

Yaa ENDURO benim yaşam tarzım!
Ufak enduro tecrübelerimiz olsa da ; mutlaka her eve bir enduro şart..:mrgreen: .

tarzımda belli motorumda SUZUKİ DR 800 BİG başka motor tanımam:mrgreen:

yemek ayırt etmem gibi bir durum valla benim için bir dragstarla yazın gezmek harika olur,yada vespa ile sevgilimle ayvalıkta:pr: ,hade kış geldi birde crossun tadına doyamamak var:) amma alıcam birgun fazerı ozaman tadına doyum olmayacak işte:) :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aç Gözlülük !!!

Hız yapmayı seviyorum. Bu nedenle sportive bir motosiklet kullanıyorum.
Fakat arada bir dağ,tepe küçük patikalarda sallantılı sürüşler yapmaktan da hoşlanıyorum. Bu nedenle buna uygun bir motor da benim hoşuma gidiyor.
Fakat maalesef bitmedi.
Arada sırada 300-500 km mesafeli yolculukları da motosikletle yapmayı seviyorum. Bu nedenle yol için uygun bir motosikletim olsun isterdim.
Yine bitmedi. Bazende şehir içinde aheste aheste dolaşmak çok hoşuma gidiyor. Şöyle belimi arkaya verip gidonu rahatça kavrayabileceğim,
ayaklarımı öne uzatacağım Custom tipi bir motorum olmasını da isterim.
Yuh dediğinizi duyar gibi oluyorum.
Bu yaşıma kadar yukarıda saydığım bütün motosikletleri binlerce kilometre kullandım. Fakat hepsi bir arada asla olmadı.
İnsan zamanla değişik arayışlar içerisinde oluyor. O arayışlar içerisinde size pek de uygun olmayan motosikletler de satın alabiliyorsunuz.
Fakat zamanla tarzınızı buluyorsunuz.
Önümüzdeki yıl hedefim CBR'mi 2007 modelle değiştirmek ve yanına eğer bulabilirsem Kawasaki'nin Custom tipi motorlarından almak olacak.

Şu anki motorum
hondamtz1.jpg

Yanına çok yakışacağını düşündüğüm hayalimdeki motorum
vn800en9.jpg

Herkesin tüm hayallerine kavuşması dileğiyle...

rica ederiz canım abicim, anketinize katılmak görevimiz ...
ben moped-mobilet tarzı motosikletlere aşığım, peugeot 103 ümü seviyorum, ama hayalimdeki motosiklet, bir çok genç oğlanın hayallerini süsleyen
cbr 1000 rr
ayrıca anketinize mopedi de unutmayarak eklemenizi temenni ediyorum

Ben galiba yanlış bastım. Cruiser'a basmak isterken naked'a bastım. Değerlendirmeyi ona göre yapın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar