Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,971
Bencede 600 F çok ideal. Eşim yok ama tek başıma binmeyi çok seviyorum :cherry:

kesinlikle ve kesinlikle favorim enduro ve special crosslar .Özellikle special cross'ların arazide altımda bi oyuncağa dönüşmesi çok zevk veriyo bana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Enduro - Cross tabiki :cat:

en sevdıgım enduro tıpıdır motoru göruyım hıc ayrılmam yanında okadar sevıyorum bırde aşırı bmw hastasıyım işallah allah bırgun nasıp eder

Motora 8 yasında 49cc bir peuget star ile basladım abimindi motor o öğretti kullanmasını enduro hariç neredeyse bütün motor çesitlerini deneme imkanım oldu 1000 cc hariç 600 cc de abimle çok kısa mesafe verdi yasım ufak die ama güzel sürmüstüm yana yatırma felan olmadı ama çoçukluğumdan beri Race motorum olmasını çok istemisimdir ve alacamda 1000cc lik bir makina alacam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mobyletçileri dışlamayalım.Motorlu bisiklet dense de çoğu mobylette kullanıcısı gerçekten motorcudur.

scuteri çok seviyorum çünkü yakıt bayağı ekonomik birde fitesli motor kullanmasını bilmiyorum oda bir etken ama 400 lük bir scuter hayelim.

Sanırım dil anlatım ögretmeni olmalısınız İmla, yazım kurallarına harfiyen uyuyorsunuz...:cat: fites

-Chopperların kullanımını cok seviyorum (elleri tutus pozisyonu süper)-

cruıser olsun tastan olsun en az 650 cc soyle rahat rahat gitmeli . bir tane tdm 900 ve 600 rr -f de olsa fena olmaz

bende kullanımı rahat gezi için birebir olan touring tarzı motorlardan hoşlanıyorum.naked tarzlarındanda grenajlı olanlarını seviyorum..

100 kmde 2.5 litreyi geçmeyen motosikletleri kullanmaktan keyf aliyorum:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar