Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
aslında tarzım racing die düşünüyorumn ama racing hiç kullanmadım , ama diğer tarzdaki mootrların hepsini kullandım, cruiser de fena değil . ama naked işaretledim , sıralama yaparsak racing olmadı, naked olmadı,cruiser,olmadı touring, hiç olmadı cup ama scooter bana göre değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ııı şey super sport touring cruiser enduro naked bunlarr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor olsun çamurdan olsun :mrgreen: super sport :cat:

beyler benim su an motorsikletim yok honda cbr 125 r almayı düsünüyorum nasıl bir bilginiz var mı

naked daha zevklidir birde toprak yolda sürat yapmak tabi güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra.

şöyle custom bi chopper-cruiser... güneşli bir yaz günü..sahildesin.. hava hafif rüzgarlı..yanında deniz... sağ şeritten pat pat pat gidiyorsun..

ohhh :D :D

Ya burada benim gorusume en uygun cevap yine patriot dan gelmis. Ben de boyle dusunuyoum, bir motorda hepsinin tadini bulmak olmuyor. Benim kolleskiyona bakarsaniz, bir scooter, bir kruiser ve bir de naked var. Hala Enduro yok. Ya bizi kotu alistirmislar konfora ya da dogaya cikmak icin bir atv hic fena olmaz di hani di mi? :) Malum yaz kemale erdi simdi sen kalk dag basinda kolunu bacagini kir ne o "dogayla kucaklastim" olmaz kardesim israr etmeyin ne olur :) Benim niyetim bundan sonra yarim performansiyla bana 120 140 Km surat verecek bir naked ya da Pan European bir Honda ya da yakin yerlerde acaip keyif verecek su Honda Shadow. Cok daha kisa mesafelere is scooter harika. Bize artik oyle asfaltla ya da dogayla kucaklasmak fazla geliyor.

söle konforlu uzun yolda altımdakı v motorunun ritmiyle benı cıldırtacak bol nikelajlı bir honda Rune bildigim kadarıyla türkiyede yok ama asıgım bu motora

116121.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Şehir içinde scootera alıştıktan sonra vitesli çok zor geldi bana. Ama ileride mutlaka bir SS a geçmeyi düşünüyorum. Bu yüzden şimdilik scooter işaretledim.:)

Şehir içinde scootera alıştıktan sonra vitesli çok zor geldi bana. Ama ileride mutlaka bir SS a geçmeyi düşünüyorum. Bu yüzden şimdilik scooter işaretledim.:)

Ben bu konuda biraz daha sanslıyım uzun bir sure bisiklet kullandıktan sonra dogrudan vitesli motor kullanmaya başladım.

benım konforla işim yokki :pale:bence olay ss tir ınsanın egosunu tatmın eden en ust derece uyarıcıdan bile iyi hazzın son noktası :bounce:

SS le otobanda gitmenin zevki başkadır.
ama enduro ile toprak bozuk yolda gaza asilmanın zevki bambaşkadır.

ben şu anda 150 cc scooter monero kullanıyorum idealim cbr inş kazasız yollar not .. motorumu seviyorum:rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben bu konuda biraz daha sanslıyım uzun bir sure bisiklet kullandıktan sonra dogrudan vitesli motor kullanmaya başladım.

Ben 17-18 yaşında bıraktım bisiklete binmeyi. :) Bi arkadaşımın Keeway ARN125 i vardı. Versene bi tur atıyım dedim. Atış o atış. :cherry: Sonra ben de grand dink 250 aldım hemen durur muyum. 1,5 sene sonra da şimdiki motosikletime sahip oldum. Kymcoyu sattığım dönemde bikaç kez vitesli denedim acaba vitesli mi alsam diye ama baya zor geldi. O yüzden scooterla devam ettim. Ama vitesli motorlara da özenmiyor değilim. :wiinkk: Hele fz6 fazer a bayılıyorum. Biraz daha scooter takılayım da sonra bakıcam bi hal çaresine. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar