Motosiklet.net TV

Yaşım 10-11 civarı sokaktaki motorcu abim bazı akşamlar arkadaşlarını dükkandan bozma garajında ağırlıyor, çaylar içiliyor (ben kivi suyu içerdim oralet gibi antifriz diye dalga geçerlerdi :)) bisküviler açılıyor herkes başlıyor anısını anlatmaya içerde bi mz 301 kapıda 151 - 251 daha sonraları titan vs. ortam çok güzel o yaşta bile eve saat 01:00 olmadan gitmiyorum çünkü yaptıkları muhabbet ve anıları çok hoş geliyor.

Şimdi 30 a merdiven dayadık nihayet kendi motorumuzu da aldık ama muhabbet yok, motorcu arkadaş yok hani forum dahi olmasa motor hakkında ne bilgim ne de paylaşım yapabileceğim bi yer olacak. Video bloggerlar her zaman aynı tadı vermiyor çok iyi olanlar var ama tek konuşuyorlar bilgi veriyorlar ama aradığım o sohbet muhabbet ve acı tecrübelerden oluşan deneyimler yok maalesef. AEA' nın eski videoları çok iyiydi ama şimdi bana 50.000 tl lik 100.000 tl' lik motor tanıtıyor canlı yayında soru soranlara ise hiç etliye sütlüye bulaşmayıp direk yok şu kaliteli malzeme onu al yok şurda sür vs. tarzı cevaplar veriyor ki benim işime gelmiyor.

Motosiklet.net kendi kanalını kursa mümkünse haftada bir ama en olmadı ay da bir canlı yayın yapsa, ülkede ki tüm illerden temsilciler farklı yerlerde farklı videolar çekseler sadece istanbul yada ankaraya da bağlı olmaz böylece. Örnek veriyorum adamın garajı müsaittir yada evi müsaittir başvurur yönetime önümüzdeki ay ben sunmak istiyorum bi webcam' im bir de internet bağlantım hazır dese, onun haberi bir ay öncesinden forumda yayınlansa katılmak isteyen arkadaşlar katılsa tecrübeli yaşı olgun abilerimiz çayını içip bize servislere gittiğimizde kazıklanmamak için yada en basitinden motorun sesinden dahi anlayacağımız sakatlıklar hakkında tüyolar verse çok güzel olmaz mı?

İlla hd kayıt çekmemize gereke yok 360p yada 480p bağlantıda 8 mbit internet hızında bile canlı yayın yapılabilir.

Böyle bir girişim söz konusu olabilir mi acaba?

Güzel olur canlı yayın ve yayına bağlantıda olmalı. bu konuda bir icraat yapmayı dene baktın olmuyor,
bu yazıyı olduğu gibi Acuna yolla o bir şeyler ayarlar.

sayın "yanlış lobunu" kullanan arkadaş;
konu sahibi özetle "yapılsa ne güzel olur" demiş.
böyle bir sebeple televizyon yayını yapılmaz.
sebep diye öne sürdüğü şeyler gerçek sebepler değil, "yapsak ne güzel olur yaa" nın biraz daha sündürülmüş halidir.

Sebep yazdım yukarda diyorum ki motor sohbeti yapacak adam yok motorumdan tuhaf bi ses gelse bu ne yaw diyorum servise gidiyorum bişi olmaz kedidir diyor gönderiyor. Benim çocukluğumda gördüğüm o motorcu abim her canı sıkıldığında mz motoru baştan aşşağı sökerdi segmanlara bakardı bişeyler yapardı ben anlamazdım ama adım gibi de eminim piyasada ki bir çok ustadan daha iyiydi. Şimdi forumda bu tür adamlar var her pc sorununa format at diyen ergenler gibi ezbere cevap vermeyip bak akrdeşim sorun şu olabilir bi de şunu kontrol eder misin yazacak olgunlukta ve kişilikte insanlar var ben bu adamları dinlemek istiyorum yüzbin küsur tl lik motorun nasıl gittiğini değil normal bir motorun nasıl gitmesi gerektiğini anlatacak kişilerin sohbetini istiyorum.

Yazın bu forumdaki buluşmalara da gidicem inşallah en kötü öyle öyle edinicem bu çevreyi :)

şu adamın çok bilmiş ve sürekli muhalefet tavrı çok itici değil mi?
sebep olarka kendi televizyonumuzu oluştursak youtube tan yayınlansa muhabbet sohbet olsa toplansak diyor. sen sebep diyor. tv den kasıt zaten ulusal kanal değil youtube kanalı. böyle adamlar da varken bu yayın işi çok sarpa sarar. en çok kendileri biliyor ya soralım bakalım bi fikri varmıymış. bilgisi olmadan fikir sahibi olan adam çok sonuçta.

bu arada destekliyorum izmirde yardımcı olurum

olm kafayı mı yediniz?
sebep diye yazdığı uyduruk şeyler tabiiki tatmin edici değil.
canlı yayından, temsilciliklerin çekeceği videolardan filan bahsediyor.
bahsedilen youtube'da video paylaşmaksa kullanılan TV ifadesi yanlış o zaman
ki zaten youtube'da paylaşılan milyonlarca video var.
böyle basit birşeyi anlatmak için 3 mesaj atmak zorundayım ve hem ukala hem beyinsizim öyle mi? :mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 112161

Yazılımcıyım, teknik olarak yardımcı olabilirim.

Ekleme yapayım şimdi millet zıplamasın, web sayfası desteği sunabilirim.

Merhaba

Skype tarzi bir programda toplu motor sohbeti muhabbetti edilebilir erkek erkeğe.. Ihtiyaç duyulan motor sohbeti muhabbettini,ne bileyim dediğiniz gibi bi ses gelse nedir ne değildir bilgi birikimi sahibi olunabilir. Ayarlanan buluşmalara katilarak arkadaş çevresi edinebilir,skypede görüşebilirsiniz. Yetersiz kalması halinde de dediğiniz tarzda uygulama içerisine girmek daha mantıkli olur ve başka kitlelere de ulasilir,site duyurulur.

Telefondan yaziyorum, t9 maalesef imla kurallarina aykiri harfler için kusura bakmayin.

Abi, Bune nin söylediklerinden tatmin olmamız gerekmiyor çünkü bu ticari bir girişim fikri değil, yani sonuçta bir yatırım yapmayacağız ki gerek yok. TV ifadesi yanlış değil, misal uzmantv karasal yayında değil. Ayrıca bu tavırlarınız da hoş değil, hata yapmış olabilirsiniz ama üste çıkmak yerine özür dilemeniz işleri daha içinden çıkılabilir hale getirirdi. O değil de bu işler size zor geliyor diye sebepler sıralayıp, milleti de bu işten caydırmaya çalışmayın. Yapma niyetinde olup da katkıda bulunmak isteyenler yazsın işte, kötü bir şey değil sonuçta...

hiç olacak bir iş değil bu. niye mi? çok basit. çünkü bin kafadan beş bin ses çıkacak, milletin eleştirmekten gözü dönecek.

olm kafayı mı yediniz?
sebep diye yazdığı uyduruk şeyler tabiiki tatmin edici değil.
canlı yayından, temsilciliklerin çekeceği videolardan filan bahsediyor.
bahsedilen youtube'da video paylaşmaksa kullanılan TV ifadesi yanlış o zaman
ki zaten youtube'da paylaşılan milyonlarca video var.
böyle basit birşeyi anlatmak için 3 mesaj atmak zorundayım ve hem ukala hem beyinsizim öyle mi? :mrgreen:

beni itici bulman benim için münasiptir, zira tipim değilsin :wiinkk:

espiri yapıyo bak bak 3 gram

Canli yayin kolay bir sey degil canlar. Oncelikle en az 100-150mbitlik fiber altyapi gerektirir yoksa canli yayininiz 50 kisiden sonra oksurmeye baslar(bkz ilk altinli gece facialari) ya da 320p miyoplar icin yaparsiniz yayini.

Bunun disinda ses meselesi de onemli. her gelene mikrofon taktiricaksiniz boom yoksa. Guzel bi kamera ve isik sistemi ister. Hem biraz maliyetli, hem de efor isteyen bir is canli yayin.

Hadi 5 kisi bi canliya girelim demekle olmaz.

Abi, Bune nin söylediklerinden tatmin olmamız gerekmiyor çünkü bu ticari bir girişim fikri değil, yani sonuçta bir yatırım yapmayacağız ki gerek yok. TV ifadesi yanlış değil, misal uzmantv karasal yayında değil. Ayrıca bu tavırlarınız da hoş değil, hata yapmış olabilirsiniz ama üste çıkmak yerine özür dilemeniz işleri daha içinden çıkılabilir hale getirirdi. O değil de bu işler size zor geliyor diye sebepler sıralayıp, milleti de bu işten caydırmaya çalışmayın. Yapma niyetinde olup da katkıda bulunmak isteyenler yazsın işte, kötü bir şey değil sonuçta...

"sebep?" diyerek mi hata yapmışım? :)
yahu ne garip adamlarsınız arkadaş!
madem sizce yeterli sebepler hasıl olduysa buyrun yapın televizyon yayını, elinize vuran mı var?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Sebep yazdım yukarda diyorum ki motor sohbeti yapacak adam yok motorumdan tuhaf bi ses gelse bu ne yaw diyorum servise gidiyorum bişi olmaz kedidir diyor gönderiyor. Benim çocukluğumda gördüğüm o motorcu abim her canı sıkıldığında mz motoru baştan aşşağı sökerdi segmanlara bakardı bişeyler yapardı ben anlamazdım ama adım gibi de eminim piyasada ki bir çok ustadan daha iyiydi. Şimdi forumda bu tür adamlar var her pc sorununa format at diyen ergenler gibi ezbere cevap vermeyip bak akrdeşim sorun şu olabilir bi de şunu kontrol eder misin yazacak olgunlukta ve kişilikte insanlar var ben bu adamları dinlemek istiyorum yüzbin küsur tl lik motorun nasıl gittiğini değil normal bir motorun nasıl gitmesi gerektiğini anlatacak kişilerin sohbetini istiyorum.

Yazın bu forumdaki buluşmalara da gidicem inşallah en kötü öyle öyle edinicem bu çevreyi :)

Sırf bu forumda tanıştığımız ve gezip tozduğumuz insanlardan oluşan en az 100kişilik bi grubumuz var.. Neredeyse her pazar yada haftaiçi müsait olanlarla oturup çay kahve mangal yada uzun yol yapıyoruz.. bu tarz etkinliklere katılabilirsin.. Çok değerli insanlarla tanıştık ve tanımaya devamda ediyoruz .. Biraz girişken olmanla alakalı.. gelmek istersen sana haber verırım her etkinlikte..

"sebep?" diyerek mi hata yapmışım? :)
yahu ne garip adamlarsınız arkadaş!
madem sizce yeterli sebepler hasıl olduysa buyrun yapın televizyon yayını, elinize vuran mı var?

madem herkesi garip buluyosun don bı bak acaba sen mı garipsın. ayrıca sana sormadık zaten yavrum. istediğimiz zaman paşa gonlumuz isterse yaparız.

Canlı yayın çok zor, onun yerine deneme olarak 3-5 kişi neyse kayıt yapılır, önce iş öğrenilir, Yotube eklenir, eksikler öğrenilir, sonrasında talebe göre canlıya geçilir.

Canli yayin kolay bir sey degil canlar. Oncelikle en az 100-150mbitlik fiber altyapi gerektirir yoksa canli yayininiz 50 kisiden sonra oksurmeye baslar(bkz ilk altinli gece facialari) ya da 320p miyoplar icin yaparsiniz yayini.

Bunun disinda ses meselesi de onemli. her gelene mikrofon taktiricaksiniz boom yoksa. Guzel bi kamera ve isik sistemi ister. Hem biraz maliyetli, hem de efor isteyen bir is canli yayin.

Hadi 5 kisi bi canliya girelim demekle olmaz.

O şekilde değil.
Youtube üzerinden; stabil bir 1mbps upstream ile 480p yayın yapılabilir teorik olarak.
Bu durumda da yüzlerce megabit bağlantıya sahip olması gereken Youtube oluyor, o düşünsün :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar