metehan tehlikeli adamsin alla senin gazabindan korusun :mrgreen:
Metehanlaştırabilemediklerimizlerdenmisiniz?.......
Al sana 50 karekter.....sonuna 6 nokta bi soru işareti tamam.....Amma dert ettiniz haaaa.....
Mete yi nasıl bilirsiniz? Hakkınızı helal ediyomusunuz?....:queen: :queen:
50 karakter şartı mı gelmiş? ilk kez burada görüyorum. az ve öz konuşmak iyidir diye bilirim
mükemmelmiş: http://www.netdisaster.com/ :king:
ula Alp valla aynısın ha...nerde geyik orda sen...yahu birde siteye yarayacak bişeyler paylaşsana...valla sen benide bozdun be abicim...senle yatıp şaşı kalkıyorum valla...rica ederim ama...:queen: lütfen kendine çekidüzen ver...benide geyiklerine alet etme...:cherry:![]()
yani simdi elli karakterden az yazamıyor muyuz?
eklenti:denemek icin yukardakini yazdim ama.. oluyo yahubunu bazilariniza uygulamis olablirler mi? puhahaha...
Metehanlastirabilemedikularimuzukatarafınakirakura
eklenti:yahu, bana da en az 25 karakter olabilir diyomus ki.. Sanirim "gereksiz-konusarak-haddini-asma-sayısı"na gore biseler yapiolar![]()
mete harbiden işe yarıyomu len,yarın cafenin birinden deneyem bakem olacakmı.![]()
ohooo o işi hallettik...akşam msnde Erhana tepkimi verdim...
bak reis yanlış yoldasın dedim...akıllı olmakda fayda var dedim...kamuoyu tepkisini ben biraz absorbe ediyorum ama nereye kadar dedim...tamam metecim canım metecim derken olayı tatlıya bağladık...sever beni...:queen: (gelde inan)
abi kendi makinandan dene valla bak...bombalıyosun siteyi...![]()
Metehan abi site test teptinamluyu sana doğrulttum sonrada bastım tetiğe :>
metehan tehlikeli adamsin alla senin gazabindan korusun :mrgreen:
Sen kendine bak......Panda yavrusu...Ben en azından senin gibi ihtilal yapmaya çalışmıyorum...![]()
beni domatese bula kanka...veya pasta at...
http://www.youtube.com/watch?v=QRgoeFX9T-Q
:bounce: :cherry: :bounce: :cherry: :bounce: :cherry: :bounce:
ingilizcen varsa ne mutlu sana...
la keko bu sitenin en sadık en fino üyesi benim...havv...hav..:queen: :cherry:
mt.nete uzanan dii keserim...adamı sünnet ederim ben...:bounce:
mete_han abi muthissin baska bi sey deyemiyom![]()
Metehan abi seni ne zaman okusam gülmekten ölüyorum abi ALLAHTA seni bol bol güldürsün abi
Olum şaklaban oldun len.....Muzur neşriyat tan poşetlemeli seni...:queen: :queen: