Motosiklet.net sitesini çökertmenin zamanı geldi artık...

http://www.netdisaster.com/

1.Siteye gir
2.Target yazan bölüme zarar vermek istediğin siteyi yaz
3.Disaster yazan bölüme saldırı şeklini yaz (istediğini seçebilirsin farketmez.)
4.GO! tuşuna basın

Sonra izlemeye başlayın...

Konu DIşı belki ama me kadar dursa kardır...:queen:

Bu 50 karakter olayından sonra bunu yapmam lazımdı...Erhan reis kusura bakma...seni seviyorum ama Derin ve Kıdemli üye olarak kulağınızı çeklmek farz oldu...:p

valla metehancım biri bu siteyi çökertirse ilk şüpheli sen olursun ona göre...
:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi süper hakketten bu 50 karakter olayı benimde sinirimi bozdu sesimi çıkartmamadım :queen:

ahanda piyasada hiç bi mod yok aman abi yapma zaten site geç açılıyo ona sinir oluyom şimdi de hiç giremezsem daha kötü:salut:

valla metehancım biri bu siteyi çökertirse ilk şüpheli sen olursun ona göre...
:queen: :queen: :queen:

yok be şule...en son saldırı Ankarada bir Eğitim kurumundan yapılmıştı...delikanlı yiğit hacker kendi pc sinden saldırır...ama nerdeee...:p

abi süper hakketten bu 50 karakter olayı benimde sinirimi bozdu sesimi çıkartmamadım :queen:

artık tepki verme zamanı dostum...isyan zamanı...:p

Son düzenleme:
ahanda piyasada hiç bi mod yok aman abi yapma zaten site geç açılıyo ona sinir oluyom şimdi de hiç giremezsem daha kötü:salut:

:queen: meydan bana kaldı...bah yine 50 garahter diyo...garahtersizz 50 garahterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eyvah MAKİNE geldi...şimdi Konu dışına alır...:mrgreen: DAKKA TÖLORANS GÖSTERMEZ VALLA...CİDDİ MOD ABİMİZ...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bu adamı tanımıyom ha....Kimdir bu nerden gelmiştir?.....

Gene kaşıntısı tuttu anlaşılan.....:p

Havada ihtilal kokusu yüreklerde vatan aşkı,hayde bıre yiğitlerim,hayde bıre levendlerim,Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah.
Urun gavra dökün zalimi denize,zaman cenk zamanıdır gazanız mubarek olaaaaaaaaaağğğ.

Aktif (Online)
Mesajlar: 1.701 ...... biraz sonra bu başlık silinince veya taşınınca 1.700 olacak.

Mete abi durumun vahim, konu:

Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar > Motosiklet.net sitesini çökertmenin zamanı geldi artık...

başlığında. Senin son konun, artık taziyeleri de buraya yazarız :mrgreen:

valla hepsini denedim alem adamsın metehan abi yaaa

kanka bende önce aldandım bu linke...sonra baktım makaroniymiş...

Ben bu adamı tanımıyom ha....Kimdir bu nerden gelmiştir?.....

Gene kaşıntısı tuttu anlaşılan.....:p

ben seni tanıyorum ama...hatta beni bu işe sen ittin...Erhan abi beni harcayacaksan Alpin kelleside gitsin...nooolurr...:p

Havada ihtilal kokusu yüreklerde vatan aşkı,hayde bıre yiğitlerim,hayde bıre levendlerim,Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah.
Urun gavra dökün zalimi denize,zaman cenk zamanıdır gazanız mubarek olaaaaaaaaaağğğ.

Aktif (Online)
Mesajlar: 1.701 ...... biraz sonra bu başlık silinince veya taşınınca 1.700 olacak.

Metehanlaştıramadıklarımızdanmsınız...:queen: ....................bu kelime bile 50 garahter etmedi ya...:p

Mete abi durumun vahim, konu:

Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar > Motosiklet.net sitesini çökertmenin zamanı geldi artık...

başlığında. Senin son konun, artık taziyeleri de buraya yazarız :mrgreen:

fırat abi hakkını helal et...abbas yolcu e nası gezcez şimdi cbf 150 ile fuarda.................................................................:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Metehanlaştırabilemediklerimizlerdenmisiniz?.......

Al sana 50 karekter.....sonuna 6 nokta bi soru işareti tamam.....Amma dert ettiniz haaaa.....

Mete yi nasıl bilirsiniz? Hakkınızı helal ediyomusunuz?....:queen: :queen:

yani simdi elli karakterden az yazamıyor muyuz?

eklenti:denemek icin yukardakini yazdim ama.. oluyo yahu:) bunu bazilariniza uygulamis olablirler mi? puhahaha...
Metehanlastirabilemedikularimuzukatarafınakirakura:D

eklenti:yahu, bana da en az 25 karakter olabilir diyomus ki.. Sanirim "gereksiz-konusarak-haddini-asma-sayısı"na gore biseler yapiolar:D:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet az önce denedim 25 e cekmişler :queen: işte kanıtı cezerye sende 25 de olmuştur muhtemelen

aasssasdasue1.jpg

Metehan abi site test tepti:p namluyu sana doğrulttum sonrada bastım tetiğe :>

:cyclopsan virüslereee bakk :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

1234567891011121314151617

yok yaaaa yıne 10 a cekmısler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar