Motosiklet.net sitesini çökertmenin zamanı geldi artık...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
12345678910.....

Hani 10 diyodun erfer....Biraz daha dikkat ....Yanıltma milleti...

Metehanlaştırabilemediklerimizlerdenmisiniz?.......

Al sana 50 karekter.....sonuna 6 nokta bi soru işareti tamam.....Amma dert ettiniz haaaa.....

Mete yi nasıl bilirsiniz? Hakkınızı helal ediyomusunuz?....:queen: :queen:

ula Alp valla aynısın ha...nerde geyik orda sen...yahu birde siteye yarayacak bişeyler paylaşsana...valla sen benide bozdun be abicim...senle yatıp şaşı kalkıyorum valla...rica ederim ama...:queen: lütfen kendine çekidüzen ver...benide geyiklerine alet etme...:cherry: :p

50 karakter şartı mı gelmiş? ilk kez burada görüyorum. az ve öz konuşmak iyidir diye bilirim

mükemmelmiş: http://www.netdisaster.com/ :king:

baba sen tanıdık birisin ama gizemini halen çözebilmiş değilim...ben tüm müridlerimi tanırım...seni ve guseti valal çözemedim...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ula Alp valla aynısın ha...nerde geyik orda sen...yahu birde siteye yarayacak bişeyler paylaşsana...valla sen benide bozdun be abicim...senle yatıp şaşı kalkıyorum valla...rica ederim ama...:queen: lütfen kendine çekidüzen ver...benide geyiklerine alet etme...:cherry: :p

Sen kendine bak......Panda yavrusu...Ben en azından senin gibi ihtilal yapmaya çalışmıyorum...:p

yani simdi elli karakterden az yazamıyor muyuz?

eklenti:denemek icin yukardakini yazdim ama.. oluyo yahu:) bunu bazilariniza uygulamis olablirler mi? puhahaha...
Metehanlastirabilemedikularimuzukatarafınakirakura:D

eklenti:yahu, bana da en az 25 karakter olabilir diyomus ki.. Sanirim "gereksiz-konusarak-haddini-asma-sayısı"na gore biseler yapiolar:D:D:D

ohooo o işi hallettik...akşam msnde Erhana tepkimi verdim...

bak reis yanlış yoldasın dedim...akıllı olmakda fayda var dedim...kamuoyu tepkisini ben biraz absorbe ediyorum ama nereye kadar dedim...tamam metecim canım metecim derken olayı tatlıya bağladık...sever beni...:p :queen: (gelde inan)

mete harbiden işe yarıyomu len,yarın cafenin birinden deneyem bakem olacakmı.:p

abi kendi makinandan dene valla bak...bombalıyosun siteyi...:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ohooo o işi hallettik...akşam msnde Erhana tepkimi verdim...

bak reis yanlış yoldasın dedim...akıllı olmakda fayda var dedim...kamuoyu tepkisini ben biraz absorbe ediyorum ama nereye kadar dedim...tamam metecim canım metecim derken olayı tatlıya bağladık...sever beni...:p :queen: (gelde inan)

abi kendi makinandan dene valla bak...bombalıyosun siteyi...:)

Ama yönetimde sizi bombalamasın?.....Fitiliniz ateşlendi.....:cherry:

Metehan abi site test tepti:p namluyu sana doğrulttum sonrada bastım tetiğe :>

beni domatese bula kanka...veya pasta at...:p

metehan tehlikeli adamsin alla senin gazabindan korusun :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=QRgoeFX9T-Q

:bounce: :cherry: :bounce: :cherry: :bounce: :cherry: :bounce:

ingilizcen varsa ne mutlu sana...:p

Sen kendine bak......Panda yavrusu...Ben en azından senin gibi ihtilal yapmaya çalışmıyorum...:p

la keko bu sitenin en sadık en fino üyesi benim...havv...hav..:queen: :cherry:

mt.nete uzanan dii keserim...adamı sünnet ederim ben...:p :bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Metehan abi seni ne zaman okusam gülmekten ölüyorum abi ALLAHTA seni bol bol güldürsün abi

noluyo burda bakem...bu topik neyin nesi...sorumluluk kabul etmiyom....ben böyle bi topik açtığımı hatırlamıyom...yönetimle aramızı bozmak isteyen şer odakların bir işidir bu...

redd-i topik davası açacağım....:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar