...MOTOSİKLET.NET İSTANBUL YAZA VEDA BULUŞMASI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz önce constantıne'in yazısıyla bende bir fikir oluştu...bu geziyi skullhunter düzenlesinn...çünkü bu genel bir gezi olacak ve katılımın en az 50 olması benim hedefimm..consantıne yazısında..herkesin kafasına göre biryerlere gittiğini ve katılımın az olduğunu yazıyorr...anadolu yakası avrupaya avrupa yakasıda anadolu yakasına geçmeye pek sıcak bakmıyorr...büyük bir katılım olması organizasyonu yapan kişiylede doğru orantılı...herkes dostunun peşine takılıyor...örn.ben...bu hususta skullhuntera seslenmek istiyorumm...

skullhunter...hocam şöyle büyük katılımlı bir gezi organizasyonu planla da eylül ayına..ortalık şenlensinn...hedef en az 50-100 motor..taşın altına elini sende koy be dostumm...bu husuSta shadow vt abimide göreve çağırıyorumm...öyle tekirdağdan olmaz bu işler hocam değilmii...

tüm fikirlerinizi beklerimm...

(2 gündür yoktumm...bizim bebiş çok hastaydı yaa...havale geçirdi..istinye devletden yeni çıktı...yüksek ateş falan..abi zor iş baba olmak yaa...sanki benim canım yanıyoo vallaaa... :salut: ..30 ağustos gezi geyikleri yapamadım...hayatın 2 gündür bir anlamı yoktuu..)

BU BÜYÜK GEZİNİN AVRUPA VEYA ANADOLU OLMASI MÜHİM DEĞİLLL...
UZUN SOLUKLU BİR İSTANBUL GEZİSİ OLMALI...
BİR YAKADAN ÇIKINCA ÖTEKİ YAKAYA GEÇİLMELİİ....
BİR LİDER ÖNDE ARKADAKİLER 2 Lİ SIRALI OLARAK...
BELKİDE ANAHABER BÜLTENLERİNE ÇIKARIZZZ... :rendeer:

TARİH VE YER KONUSUNU SKULLHUNTER AYARLASINNN....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doktorum benim.. en büyük doktor bizim doktor :bounce: bitirelim şu işide hiç olmazsa bunu kaçırmiyim :pr: :pr:
Dostum heyecandan atlamışım yaw.. Benim de bir kızım var seni iyi anlıyorum.. Geçmiş olsun, dilerim çabucak iyileşir.. :rendeer: :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
mete bebekte ateş olur ama önlemi almak lazım bebişin yanaklarından öpüyom Allah yüzüne baksın :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han, geçmiş olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han, geçmiş olsun. umarım düzelmiştir :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum ben sana iki akşamdır bar bar barıyorum bi ercü abini dinlemedin eve dön eve dön diye boşunamı bağırmışık yeğenim nasıl şimdi :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
ya adam hala gezi diyo ya kafayı gezmekle yemiş sen çocukla ilgilen biraz agu gugu filan yap :cherry:

Büyük geçmiş olsun! Umarım bebiş iyidir! Havaleden sonra da kontrollere devam ettiniz mi? Selamlar...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Mete-Han cok gecmis olsun.
Ben haftaya guzel bi gezi ayarlayacagim merak etme herkese uyan cok uzak olmayan ama zevkli bir gezi olmalı fikirleri olanalr bana ozel mesajdan yazabilirler.

Ayrıca bu haftaki org. icin herkese duyrulu havanın yagıslı olması bekleniyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete-han gecmis olsun dostum Allah şifa versin diyorum ne diyim... organizasyonların yapısı hakkında ben sahsen yeniyim ama sizin gibi burada daha onceden bulunanlar ve büyüklerimiz bu konuda adımlar atarlarsa inanılmaz güzel olur ne yapim radyo tv ye reklammı verim motorcuların falan tarihde gezisi var gelmeyenlerin motoru baglanacak falan :) ne yapalım bilmiyorum abi tr capında bisi yapmakta zor istanbul ankara izmir ayrılması normal bizim olay cok kötü Bursadayız hepsinin ortasından sagdan soldan gezi haberleri geliyo hepsi esit mesafelerde nereye gidelim bilmiyozki kalıyoz oyle hos hepside o kadar yakın degil gunubirlikte bir gezi icin mesafe kat etmekte zor bir yol bulunabilirmi valla büyüklerimizin fikirlerini almak istiyorum acıkcası.. bu arada tekrar gecmis olsun diyorum... babay

Metehan kardeş..Tekrar selam. Fazla muhabbetlere katılamıyorum. Malum Çalışıyorum .Evimde de internet bağlantısı yok...
Bu arada bebeğe geçmiş olsun diliyorum ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

metehan kardeşim büyük geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah...

Mete cok gecmis olsun yigenime acil sifalar dilerim kardesim, baba olmak kolay degil be :pale:

Hocam gecmis olsun, bebeciği benim icinde öpün.. Atlatıcak inşallah. :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar