Motosiklet.Net İŞ AĞI

Merhaba arkadaşlar. Yaptığımız işi veya yardımcı olabileceğimiz işleri buraya yazalım ki, ihtiyacımız olan bir şeyi aramızdan birine yaptıralım.

Ben gelin&damat fotoğrafçısıyım. Bu işte başarılıyım ve çekimlerinizi uygun fiyata yapabilirim. not: randevuyla çalışıyorum
Ek olarak köpeğinize temel disiplin eğitimi verebilir, köpek hakkında bilgisi olmayan kişileri köpek bakımı hakkında bilgilendirebilir, öğretebilirim.

Video çekim, montaj konularında da bilgim var.

Her turlu dugun,sunnet,kına,nişan organizasyonlarina motorumla konvoya katilabilirim :D

Bankacıyım, bankacılık konularında yardım isteyen olursa (kredi vs.) mesaj atabilir.

Ooo güzel başlık.

Test uzmanıyım. Mobil ve web uygulamalarınızın testlerinde yardımcı olabilirim.
Ayrıca Ümraniye'de çalışmakta olduğum firmaya, stajyer olarak çalışacak testçi arkadaş alınacaktır. Sayısal öğrencisi olması öncelikli tercih sebebidir

projeci inşaat yüksek mühendisiyim. forumdaşlara uygun fiyatlara yapabilirim.

hesaplamalardan sonra proje çizimlerinizde yapabilecek çevre mevcuttur ayrıca.

çok bilinen bi ahşap kompozit markasının bayiiyim. aynı zamanda ısonem bayiim . iş yaptıracaklara yardımcı oluruz fiyatta

0546 669 8664

güney kompozit

Ev Otel perdesi yapıyoruz. Perde işinde yardımcı olunur
Antalya Selçuk Mefruşat
Soğuksu mah. Toroslar cad.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Bilgisayar programcısıyım.

Tercihen Linux olmak üzere sunucu yönetimi, izlenmesi ve savunması. Cisco'dan IT Essentials ve CCNA Discover 1-4 sertifikalarım var.

Web için: hem front-end hem back-end geliştirme. Özetle web sitesi kurma, geliştirme, özelleştirme.
Masaüstü için: kişisel ve küçük-orta ölçekli firmaların ihtiyaçlarına yönelik yazılımlar.
Mobil için: Android ve iOS için uygulama geliştirme. Varolan projeyi devam ettiremem, native kod ile yazmıyorum ama yazılımı çıktısı %100 native olur(oyun geliştirme yok).

İletişim için: [email protected]
LinkedIn: https://linkedin.com/in/kaanklky

Başlığı açan arkadaşa ayrıca teşekkürler.

Öğrenciyim,ölücülüğün alasını yaparım.Ölücülüle ilgili tüyo almak isteyenlere yardımcı olurum :queen:

Walla yazacam da kimin işine yarar bilmem :D NDT Supervisor um :) tahribatsiz muayeneye ihtiyaci olan varsa yaparim :) hani aranızda büyük bir endüstriyel tesis sahibi olan olur, ne bileyim bikaç yüz nilyar dolarlık yatırım yapmayı planlayan olursa xray ından hardess ına ne bileyim phassed array ından pmi ına tesisinin ndt işlerini yaparım :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben de deliciyim... çok pis delerim... ıslak kuru hiç fark etmez...:p
zemin etüd operatörüyüm.... :)

İzmirde rüzgar enerjisi sektöründe yöneticiyim staj ihtiyacı olan kardeşler mesaj atarsa değerlendirmeye alabilirim (Sadece Elk. Elektronik ve Enerji Müh.). Ancak yaz aylarında olması lazım.

Enerji alanında eğitim gören lisans ve yüksek lisans öğrencilerinede ders seçimi, kariyer yöneliminde itinayla yardımcı olunur.

Bende öğrenciyim dgs ye girdik iyi bir puan aldım Allah nasip ederse elektrik-elektronik mühendisliği okuyacağım
Bu arada iyi bir konu olmuş

Mükemmel bir başlık gerçekten tebrik ederim.Bulunduğunuz şehiri de yazarsanız daha faydalı olur sanırım.

İzmirde Radyoterapi Teknikeriyim.Özel Ege Onkoloji Hastanesine yolunuz düşer ise yardımcı olmaya çalışırım.

Istanbul avrupa yakasında ingilizce öğretmeniyim. Her seviyeye özel ders verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar