cenkmenderes' Alıntı:
kılıçbalığı, hocam seninle fuarda tanıştık.. Daha ılımlı yaklaş yahu.. İnsanlar eleştiride bulunabilir. Bunlara bu şekilde sert girmeyelim..
Fuar standımızda bazı promosyon ürünler satmamız bence eksikliğimizdi mesela.. Oraya t-shirt, şapka benzeri ürünler koyarak maliyeti fiyatına satarak hem güzel bir tanıtım hem de renk katabilirdik. Bu sefer acemiliğimize geldi sanırım. Daha güzel şeyler yapılacak inşallah bundan sonraki zamanlarda..
Selam evet senin le tanıştık hatırlıyorum.ve ayrıca tanıştığımızada çok memnun oldum
evet fikirlerine aynen katılıyorum.herşey olsaydı keşke.Şapka,bandana .fular vcd vs vs.ama kim yapacak.
Busiteye üyelik ücretsiz hiç bir gelir yok sponsorlarla ayakta kalıyor.bunlar dogru dimi.
eger biz burda bir aileyiz diyorsak birbirimizi elşetirmeden önce öz eleştiri yapmamız gerekmezmi sencede.haa burası kazanc peşinde olan bir clup veya bir dernek falan olsa ok haklısın ozaman bu işle ilgilenen ekipler olurdu ve birşeyler yapılırdı.
Evet çok daha güzel organizasyon olabilirdi belki daha iyi şeyler sunulabilirdi.ama perde arkasını bilmeden bu eleştirilerde beni üzdü açıkcası.
orda gönüllü görev yapan ismini vermek istemediğim birkaç arkadaşım okadar zor durumda okadar zor şartlarınına ragmen hiç esirgemediler emeklerini.
Dostum belki agır eleştirdim haklısın ama bende sizler gibi iki tekere gönül vermiş sadece üye olan biriyimkimsden farkım olduğunu,veya kimseden özel ilgi bekleyen biri degilim.
Ben şahsen bir şunu beklerdim tüm üye olan dostlarımdan.birbiriyle haberleşip
"ya arkadaşlar ben falan yerdeyim,meslegim bu,veya stantta şunu yapsak nasıl olur vs vs " kaçkişi bu şekilde yaklaşıp neler önerdi ve ilgilendi.
Diyorum ya önce öz eleştir yapalım lütfen kendinize ii bakın :rendeer: