Motosiklet.net 4. Kuruluş Yıldönümü...

Elint emeğine sağlık baya uğraşmışsın. Ama biraz acele ettin gibi geldi piyasadaki videoları toparlasaydın iyice. Paylaşım için saol.

BİZ BİR AİLEYİZ.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine sağlık elint kardeş çok güzel hazırlamışsın SALTON'un dediği gibi baya bi emek sarfetmişsin eyvallah kardeşim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok sagolun arkadaşlar..:rendeer:

Elint emeğine sağlık baya uğraşmışsın. Ama biraz acele ettin gibi geldi piyasadaki videoları toparlasaydın iyice. Paylaşım için saol.

BİZ BİR AİLEYİZ.

SaLToN doğum gününe yetiştirmek için acele ettim.:pale:

ayrıca kusura bakmayın sizin grubun resimlerini eklemeyi unutmuşum. dün farkettim. ve hemen ekledim.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sitemızın dogum gunu kutlu olsun....ama bu dogum gunu ıcın önceden bıseyler planlansa daha ıyı olmazmıydı.....yada olduda benım mı haberım yok :pr:

ya bısey sorcam...vıdeonun 2-4 dakıkaları arasında mavı gs500 görunuoo...benım gs 500 un tıpkısının aynısı...acaba o gs500 un sahıbı kım bılnenınız varmı arkdaslar....

gökhanım eline sağlık mutlu oldum .
nece senelere

sitemızın dogum gunu kutlu olsun....ama bu dogum gunu ıcın önceden bıseyler planlansa daha ıyı olmazmıydı.....yada olduda benım mı haberım yok :pr:

ya bısey sorcam...vıdeonun 2-4 dakıkaları arasında mavı gs500 görunuoo...benım gs 500 un tıpkısının aynısı...acaba o gs500 un sahıbı kım bılnenınız varmı arkdaslar....

o gs 500 mesajını alıntı yaptıgım arkdaşın:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o gs 500 mesajını alıntı yaptıgım arkdaşın:)

bişey anlamadım abı :silent: :cherry:

dedıgim mavı gs500 ün sadece önu görunuor abı..komple değil yani...camurluk ve far bendekı mavının tıpkısının aynısı....

bilgilendirdiğin için teşekkürler elint,
ve
bizlere güzel bir site oluşturan, bu sayede birçok ilklere ve güzelliklere kapı açan sayın adminimiz erhan a,
güncel konular, eğitici bilgiler ve dostluğu kardeşliği pekiştiren
tüm üyelerimize sonsuz sevgi ve saygılarımla,

İYİ Kİ DOĞDUM MOTOSİKLET TÜRKİYE

:rendeer:

bişey anlamadım abı :silent: :cherry:

dedıgim mavı gs500 ün sadece önu görunuor abı..komple değil yani...camurluk ve far bendekı mavının tıpkısının aynısı....

ya anlamayacak ne var??:cherry:

mesajımın üstünde alıntı yaptıgım üyenin motosikleti olabilir yani tororosso'nun motoru olabilir.. kapişş:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya anlamayacak ne var??:cherry:

mesajımın üstünde alıntı yaptıgım üyenin motosikleti olabilir yani tororosso'nun motoru olabilir.. kapişş:mrgreen:

kapmayiş abıcım....benım dedıgım motor mavı gs500..MAVI MAVI :queen: :queen: ...
o tororosun motoru mavı deel....:pr:

İyiki doğdun motosiklet.net, üye arkadaşlarla birlikte nice yıllara...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar